Sunday, 8 September 2013

Bio velocity sleep mate ....promotion

Bio velocity sleep mate promotion price....until october 2013

Contact 0133851505 azuha

Free Demo and consultation...

Sunday, 1 September 2013

SERONOKNYA.......BERHARI MINGGU.........#SABTU

TSalam dan selamat hari rabu....apa pun moodnya......tanggungjawab perlu dilaksanakan...(sebenarnya post ni nak di publish pada monday...entah mana silapnya post jadi hang....)...apa pun sedikit perkongsian

Seronok berhari minggu kan.....2 hari tu rasanya puas untuk kita merehatkan diri sambil melakukan xtvt yang kita rasa perlu nak buatkan.......

Malam jumaat ...tak pi kelas .....pening kepala yang amat sangat....so cakap kat hubby nak rehat je malam ni..... hajat nak tidur awal.....masuk tidur ....ada idea nak update blog .....tentang merdeka lak....(esok kan merdeka day ).....so lewat jugak la tidurnya......

Hari Sabtu , bangun awal pagi selepas solat subuh ingat nak pi cycling jap denngan mr hubby tapi ...hujan.....so apa lagi ke dapur lah....sebab my kiddos ada sambutan hari raya @ sekolah Agama .....perlu masak la untuk bekalan mereka nak bawa to sekolah.....malam tadi ingat nak buat nasi impit la tapi bila kepala sudah pening ...cancel  ! dan pagi ni yang paling simple untuk dimasak .......taraaaa.... spagetti bolognise.......dan nugget jagung (kegemaran budak-budakkan). Dua beradik ni apa lagi suka la sebab katanya ramai kawan-kawan mereka suka spagetti......

.....tinggal si cilik saja........ tapi letih layan dia sebab banyak mulut dan banyak nak minta main dengan dia.......layannnnnnnnn aje lah.......

sambil-sambil tu buat xtvt gardening sikit-sikit.......hari pun mendung aje dan bayu pagi menghembus ke muka.....huh ni yang nak sangat duk di rumah ni.....time-time cam gini best tau.......syukur dengan nikmatnya.......dalam kepala banyak perkara nak buat.....

Lunch today...masak kari ikan merah...dengan goreng ikan selar , sambal tempoyak dan ulaman...

Selapas masak , ingat nak update blog , si cilik tu pun sama sibuk. Bagi dia  android dia buka youtube #upinipin , ok la....dok leka layan internet.....entahcam mana kedua dua tertidur .....sliding door open...so angin masuk mengapai-gapai mata dan terus terlena...2 orang kiddos lagi pi beraya kat rumah kekawan mereka tak balik-balik lagi. (Huh ! nak kena budak dua orang ni.....)  .

Malam , selepas makan , temani anak-anak buat homework /study , after 10 they all dah masuk tidur. So selepas waktu ni , adalah time  to myself  ; review bizZ progress or do my bizz work . Dan yang pasti ,malam adalah untuk kita muhasabah diri dan dekat denganNya....semoga kesempatan masih diberikan olehNYa....

Keep reading, with luv from azuha.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...