Friday, 30 August 2013

Walaupun berkelulusan master ......#RYNNESHAK.....

Salam ,sementara menunggu anak dari sekolah zuha berkesempatan untuk membuat post ini.(inilah bestnya biz online ni anywhere anytime )...

so kali ini nak kongsi sucess story seorang biz partner yang berjaya mencapai level tertinggi dalam bizz ini walaupun asalnya hanya berminat nak pakai korset saja. #rymneshak ; seorang graduan master dari oversea beralih minat dan menjalankan perniagaan ini setelah mendapat  sokongan hebat dari suaminya walaupun pada awalnya dia cuba menolak peluang perniagaan ini awalnya....kerana apa ???? .....

#Rynneshak pada asalnya hanya ingin membeli korset, dipertemukan jodoh dengan #cdmmaisarah. Pertemuan pertama itu turut dihadiri oleh suaminya dan secara tidak langsung sang suami turut mendengar #marketingplan yang dibentangkan oleh cdmmaisarah.
Dia berkeras tak nak join biz ini walaupun dalam hati kecilnya terasa sesuatu tarikan. Keegoaan bahawa perniagaan ini tidak setimpal dengan pembelajarannya semasa di oversea. Tambahan pula modal yang diperlukan dalam plan tersebut bagi beliau amat besar sedangkan pada ketika itu dia membuat simpanan untuk melancong ke AUSTRALA bersama sang suami. Ibunya juga tidak bersetuju dengan cadangan untuk menyertai perniagaan ini. Ia lah ibu mana yang nak tengok anaknya yang diberi pendidikan tinggi nak jadi penjual korset pulak tu kan.

Bila ditanya pendapat sang suami , dia masih mengharapkan Rynn menyertai perniagaan ini kerana yakin dengan plan pemasaran dan cara #cdmmai approach . Sang suami sanggup melepaskan peluang melancong yang pada ketika itu telah di buat booking tiket dan hotel. Bagaimana kalau terjadi pada kita kan ? Bagaimana dengan #rynneshak ???

Dia akhirnya menyertai perniagaan ini selepas memohon petunjuk dari Nya. Berkat dengan keyakinan dan bertawakal kepadanya #Ryneshak akhirnya dapat membuat 100G dalam masa 2 bulan dan pendapatan bagi bulan keduanya adalah RM16k !!!!!! Terkejut tak ???? Mestilah kan , siapa sangka pendapatan yang diperolehi melebihi jangkauan dan igauan kita semua ....kalau kita mula-mula kerja dapat gaji macam tu ka ???? Rasanya kalau zuha sendiri yang dah hampir 13 tahun dalam bidang perkerjaan makan gaji ni masih tidak capai pendapatan bulanan sebegitu...

So bermula dari situlah dia membuktikan pada dirinya sendiri , ibunya dan sementelah pada suaminya yang banyak menyokong perjuangan isterinya......

Tapi adatlah setiap kejayaan ada ranjaunya tak kira kecil atau besar....sukar atau terlampau sukar....Ryn ada cerita tersendiri dan dalam kelas pada 25 ogos lepas dia berkongsi supaya biz partner lain alah dengan dugaan, cabaran dan apa jua rintangan....

so saksikan lah video yang memuatkan perkongsian #RYNNESHAK






Zuha nak ucap terims kasih banysk -banyak pada rynn sebab sudi berkongsi cerita dsn semoga inya menjadi sumber inspira #graduan di luar sana. Jadikan perniagaan sebagai profesional anda.

SO TAK KIRA SIAPA KITA , PENDIDIKAN KITA , RINTANGAN KITA.......SAMBUTLAH PELUANG SEKIRANYA DIA BERTANDANG KEPADA KITA SEBELUM ORANG LAIN MERAMPASNYA...SAMBUTLAH......

BUSINESS INI TERLALU INDAH....



#MALAYSIAKU TERCINTA ....#MERDEKA KE-56 TAHUN

Salam dan selamat malam ........semua orang tertunggu detik kemerdekaan negara kita #MALAYSIA....aku bangga di lahirkan di sini....tanah tumpah darahku.......bumi yang aku pijak ini menyaksikan semua peristiwa ......sungguh bertuah di negara ini.....aman damai.....negara yang makmur dengan sumber ekonomi yang banyak........mewah.......

tapi berapa ramai antara kita yang masih berkobar menyambut ulangtahun kemerdekaan negara kita ini........semakin kurang ku rasai auranya.......entah dimana silapnya.......mana dia #lagunegaraku......ingatkah #rukunnegara.......dan adakah tarikh keramat ini 31 OGOS 1957 ....diingati semua.....mungkin dalam kalendar ada ditandai sebagai cuti umum.......semua orang bercuti.........tapi apa pengisian cuti kemerdekaan ini......tak apalah mungkin masing-masing ada cara tersendiri untuk menyambut dan mengingati tarikh ini......mari kita semua bersembahyang hajat semoga negara kita terus makmur , aman damai terutama dari peperangan , kebuluran , kemiskinan dan bencana alam ........ 

"YA ALLAH JAUHKAN NEGARAKU DARI SEMUA KEMUDARATAN ITU , KEZALIMAN BANGSA LAIN , KEKACAUAN DAN APA SAJA KEMUSIBAHAN.........BERIKAN NEGARA INI AMAN DAMAI SEJAHTERA DAN DILINDUNGI OLEH MU DARI BENCANA ALAM".........AMIN.........

mungkin ini caranya kita boleh menyumbang tenaga dan kudrat kita kepada negara ..........jangan lah kita berpecah belah dek kerana politik , perbezaan bangsa , kaum dan agama..........

dan kalau sebut pasal merdeka apa lagu yang anda suka ......

zuha suka lagu ini......     

      #MERDEKA....nyanyian Allahyarham #SUDIRMAN....



dan juga lagu ini.......#BAHTERAMERDEKA nyanyian #AISYAH


dan lagu untuk muda mudi pejuang negara.....#SEROJA , nyanyian #JAMALABDILLAH





LAGI HANYA  1 JAM DARI SEKARANG KITA AKAN MENYAMBUT MERDEKA!.....MERDEKA!....MERDEKA!....
ALLAHUAKBAR!......ALLLAHUAKBAR!......
ALLAHUAKBAR!......




keep reading, with luv from azuha

Tuesday, 20 August 2013

KESAN BIO VELOCITY SLEEP MATE.....




JUST A SHARING FROM CDM ADIBAHKARIMAH , TESTIMONIAL PELAPIK TILAM YANG AMAT MEMBERI EFFECT YANG BERKESAN UNTUK PELBAGAI JENIS PENYAKIT.......

MACAM MANA RUPANYA ....????




TAK MAHAL PUN HANYA RM1300 SAHAJA , TAPI TAHAN ALAM DAN AMAT BERBALOI...

NAK ORDER ??? CONTACT ZUHA.....




keep reading, with luv from azuha

Thursday, 15 August 2013

MARI MINUM COFFEE DULU........MINERAL COFFEE

rehat sekejap......mana coffee ni????......

jangan minum kopi nanti migraine......aloh pulok!

saya tak boleh minum kopi ni ....pening baunya.......

say pulak pengemar kopi tegar.......tak boleh buat apa kalau tak minum kopi 

apa pun kepada pengemar kopi.........ini kopi yang terbaik.....minum kopi untuk kesihatan.....

MINERAL COFFEE..... di perbuat dari kopi robusta dan campuran garam buluh ......rasa dan baunya sungguh mengasyikan....


boleh diminum panas atau sejuk ...




permintaan yang tinggi ........pasti ramai yang mengemarinya.....ini order dari customer semasa musim perayaan....

kenapa minum coffee ni boleh fly to GOLD COAST AUSTRALIA ???

di samping minum , jual , dapat duit , dapat pi melancung percuma lagi.......

boleh juga mulakan perniagaan online dengan kopi ini ......

harga .....tak mahal hanya RM26 sahaja

demi kesihatan bertukarlah kepada coffee mineral ini.......siapa pun boleh minum......baunya mild sangat.....

KALAU NAK TEST JUST WHATAPPS ME ON 0133851505



keep reading with  luv from azuha

HARI RAYA AIDILFITRI....SYUKUR PADAMU...


SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI......SALAM CERIA......HARI PERTAMA

@ RUMAH NENEK DI KELANTAN......

PINK AND GREY OUR COLOUR 

MY SECOND SIS AND HER FAMILY


MY ELDEST SIS AND HER FAMILY


MY ELDEST BRO AND HIS FAMILY FROM KLANG WITH LUV


MY ALANG FAMILY 


POKSU P , MOKSU CT AND OUR GREAT MUM

ACIK AND HER FAMILY



FULL HOUSE ...MY BIG FAMILY......LUV U ALL......JANGAN PISAHKAN KAMI YA ALLAH......




ALHAMDULILLAH.......SELESAI SUDAH RAYA ........FOREVER LUV.....



keep reading, with luv from azuha

BIO VELOCITY SLEEP MATE TESTIMONIAL.........MIGRAINE

ADA SESIAPA MENGHIDAP MIGRAINE YANG SERIUS ! , 

TAK BOLEH TIDUR MALAM ! TAK LENA ! , LESU 

KERANA TAK CUKUP TIDUR !



ZUHA NAK SHARE DARI INSTAGRAM 

CDMSHAKHALID.......MIGRAINE SAMPAI KENA TELAN 

CAFERGOT ! SO SERIOUS !



shakhalid80 

2013-08-15 02:41:48

Just nak share my own testimonial using Bio Velocity Sleep Mate (BVSM). Actually if Sha diserang migraine memang sangat-sangat teruk and wajib telan Cafergot nak bagi hilang sakit. But Alhamdulillah bila Sha tidur guna BVSM ni migraine banyak sangat kurang. Selain migraine it actually helps untuk sesapa yang susah nak tidur or tidur tak nyenyak..so that u can have a quality sleep and bangun pagi pun segar bugar..seriously its worth every penny. If anyone nak try or nak free demo can contact me kay #bvsm#biovelocitysleepmate #health #sleepmate#shakhalid

TQ SHA FOR SHARING ......MAYBE YOUR FEEL CAN HELP OTHER IN THE SAME SITUATION WITH U......MAY ALLAH GIVE US AL SHIFA .....IN WHAT WHERE MATTER IN LIFE IN BETTER HEALTH......DIA LAH MAHA PEMYEMBUHKAN........KITA HANYA MAMPU BERUSAHA MENCARI JALAN /PENAWAR.....BERDOA PADANYA .......DARI DIA YANG MAHA PENGASIH .....

SO TAK PERLU SUSAH-SUSAH SANGAT PUN CUMA BELI BIO SLEEP MATE DAN LAPIK SEMASA TIDUR....AND IT WORK FOR OUR BODY......SENANG KAN....


KALAU MIGRAINE.....CUBA BAYANGKAN ANDA DAPAT TIDUR SEBEGINI....BEST KAN.....





BANGUN PAGI PASTI ANDA MENJADI SEORANG YANG CERIA PADA HARI ITU.....

CALL ME UNTUK TEMPAHAN .........HARGA ?????  TAK MAHAL PUN RM1300 SAHAJA .......

0133851505










keep reading, with luv from azuha

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...