Thursday, 25 April 2013

PENGHULU SEGALA HARI ....MULAKAN DENGAN BISMILLAH....









  salam jumaat frenz , so sebelum kita melakukan segala kerja pada hari ini, marilah kita berdoa , bertasbih dan bertafakur kepada Allah....semoga hari penghulu segala hari ini , kita mulakan kehiduapan kita yang lebih cemerlang dan menuju kejayaan....



keep reading, with luv from azuha

HOT SELLING.......KEMBALIKAN AURA BADAN ANDA....BIO VELOCITY SLEEP MATE

alhamdulillah , syukur dengan rezeki yang diberikan olehNya.....
setiap apa yang kita lakukan iringkan dengan doa dan keranaNya......

hot selling betul rakan tidur anda......bio velocity sleep mate ni.....sampaikan kat stokis banyak yang dah kehabisan stok......iyalah berehat sambil merawat...... sungguh mudahkan...

banyak lagi kalau nak dikongsi kelebihannya.......


bio velocity sleep mate, bvsm, keseimbangan tenaga aura, cantik tak menarik, kata-kata semangat, pengaruh aura, gaya hidup stress, fast food masalah kesihatan, bio velocity testimonial, bio velocity harga, bio velocity murah, bio velocity shah alam, cara guna bio velocity, cara basuh bio velocity, kepeningan tidur berkualiti,

banyakan kelebihannya.....tapi iangat bio velocity sleep mate ni bukan ubat , ianya hanya kaedah rawatan alternatif yang boleh membantu mencegah dan merawat.....

lagi fungsinya serapang dua mata ........pelapik tilam  yang memberi keselesaan tidur anda dan sambil tidur badan kita dirawat.......seronok kan
sangat-sangat sesuai kalau ianya dapat dihadiahkan kepada ibu bapa kita yang sudah meningkat umur .......pasti bio velocity amat membantu.....




UNTUK TEMPAHAN BOLEH SMS ZUHA ON 0133851505, 





keep reading, with luv from azuha

Wednesday, 24 April 2013

PUPUK BAKAT ANDA....SIAPA ANDA 10 TAHUN LAGI

setiap orang ada bakatnya dan adakah dia lahir terus berbakat atau bakat boleh dipupuk atau dilatih ????

ramai orang yang takut menyatakan bakat yang ada dalam dirinya.....kenapa????

kerana mungkin dia sendiri tak tahu dirinya berbakat atau dia tahu dia tiada bakat????

kalau saya katakan bakat boleh dipupuk , setujukah anda ????

cuba kita kaji bakat yang ada pada diri kita .

Mervyn Davies , seorang tokoh motivasi terkenal dari Taiwan. Dia asalnya seorang pemuda yang sangat pemalu. so anda fikir kalau dia seorang pemalu bolehkah dia menjadi seorang pakar motivasi ????? , mungkin ketika itu , kalau disuruh bercakap di kalayak ramai pun dia akan terketar-ketar dek kerana sikapnya yang pemalukan.....

Tapi bagaimana dia berbakat menjadi pakar motivasi terkenal ????

Atas usaha beliau yang ingin mengatasi masalah sikapnya yang pemalu , dia bertindak menukar sikapnya sendiri dengan meltih dirinya membaca suratkhabar kuat-kuat setiap hari berpuluh-puluh kali supaya dapat menguasai cara ucapan yang baik. Sekarang tanpa skrip, beliau boleh menyampaikan ucapan selama 6 jam tanpa berhenti ! menakjubkan bukan ????

dengan kata lain bakat boleh dipupuk dan dilatih cuma ianya bergantung pada diri sendiri saja yang akan memulakan tindakan berubah  untuk menjadi apa yang kita inginkan......dan yang paling penting bermohon kepada Allah kerana dengan kun fayakun saja ianya boleh terjadi.....

jadi kalau anda seorang yang malu ...kenapa tidak anda juga boleh berjaya ! Di #GLAM academy semua orang diberi peluang untuk melatih keyakinan diri......latihan yang diberikan adalah PERCUMA . kenapa tidak anda juga mengikutinya!

Pm saya untuk hadiri kelas percuma tersebut. Setiap minggu kelas percuma ini fullhouse dan semua yang datang dari semua negeri malahan ada  dari Labuan untuk turut sertai. 

untuk makluman semua GLAM juga telah expend to beberapa buah negara 




hebatnnya founder #glamprenuer , juga dari seorang pendiam , #hanishaizi kini mejadi mentor kepada lebih 300 orang usahawan muda ...

janngan biarkan diri anda hanya melihat dan mendengar , jom turut serta kami di #GLAM...




keep reading, with luv from azuha

Tuesday, 23 April 2013

MILIKI RAKAN TIDUR BARU.....SANGAT INTIM...

INGAT TAK LAST FEWS DAY AGO , ZUHA ADA SHARE POST  MENGENAI SLEEP MATE YANG MENJADI RAKAN TIDUR ANDA NOWADAY.....BIO VELOCITY SLEEP MATE...

NOW NAK SHARE LAGI......CIRI-CIRINYA.....TAK KENAL MAKA TAK CINTA.....SO KEPADA YANG DOK MENCARI-CARI RAKAN TIDUR TU ZUHA SUGGEST KAN SLEEP MATE INI.....

INI CIRI-CIRINYA.....


bio velocity sleep mate, bvsm, keseimbangan tenaga aura, cantik tak menarik, kata-kata semangat, pengaruh aura, gaya hidup stress, fast food masalah kesihatan, bio velocity testimonial, bio velocity harga, bio velocity murah, bio velocity shah alam, cara guna bio velocity, cara basuh bio velocity, kepeningan tidur berkualiti,


ANTI DUST MITE

ANTI GRAVITY

PREMIUM QUALITY

KEISTIMEWAAN BIO VELOCITY SLEEP MATE :



bio velocity sleep mate, bvsm, keseimbangan tenaga aura, cantik tak menarik, kata-kata semangat, pengaruh aura, gaya hidup stress, fast food masalah kesihatan, bio velocity testimonial, bio velocity harga, bio velocity murah, bio velocity shah alam, cara guna bio velocity, cara basuh bio velocity, kepeningan tidur berkualiti,

bio velocity sleep mate, bvsm, keseimbangan tenaga aura, cantik tak menarik, kata-kata semangat, pengaruh aura, gaya hidup stress, fast food masalah kesihatan, bio velocity testimonial, bio velocity harga, bio velocity murah, bio velocity shah alam, cara guna bio velocity, cara basuh bio velocity, kepeningan tidur berkualiti,


SO KEPADA SESIAPA YANG BERMASALAH TIDUR TU BOLEH LA CUBA RAKAN TIDUR BARU NI, HARGANYA PUN TAK MAHAL .....MAMPU BELI DAN BERBALOI-BALOI WANG ANDA....




PM AZUHA UNTUK TEMPAHAN ATAU NAK TAHU DETAIL ......PAYMENT?????  BOLEH DIBINCANGKAN.....


keep reading, with luv from azuha

Monday, 22 April 2013

jangan biarkan emosi mencuri masa anda

ramai orang di luar sana memenuhi hidup harian mereka dengan merungut.......

kecewa , kesal , geram , marah dan dirundung dengan pelbagai masalah emosi lain...

sebenarnya perlu kita tahu merungut ini mengurangkan masa emas kita dan silap haribulan boleh mencemarkan kehidupan kita...

adakah anda membiarkan diri berada dalam pekerjaan yang idak dipandang berat , ditindas dan tidak mengembirakan ?

pasti tidak kan !!!!!

kenapa haruskita menyeksa diri kita sendiri ?????

realitinya ramai orang yang menceburi bidang pekerjaan yang tiada masa depan, tidak bahagia dan tidak mengembirakan : mereka tidak pernah dinaikkan gaji atau kalau ada kenaikkan gaji pun dalam jumlah yang tidak berbaloi dengan kerja keras serta usaha lebih yang kita lakukan.....jauh sekali dapat kenaikan pangkat kerana pangkat yang semakin ke atas adalah kecil berbanding dengan jawatan dibawah dan ianya kadangkala terjadi dan boleh dikatakan most happened di mana- mana organisasi atau syarikat isu kenaikkan pangkat ini adalah isu hangat ,sulit dan penuh kontroversi....kenapa ????....pastinya anda semua yang pernah bekerja merasainya.......malahan ada yang dah berpuluh tahun kerja pun masih tidak berganjat dari tahap lama kan.....ada banyak sebabnya......

yang pasti kita tahu piramid pekerjaan , mana-mana tempat sekalipun mana mungkin ada 2 orang big bos , GM 3 orang atau 5 orang pun dah cukup ramai dan top management lain pastinya hanya 3 % daripada keseluruhan anggota pekerja kan.....

tapi kita jangan salahkan organisasi tempat kita cari makan....always say ..." syukur alhamdulillah at least kita ada kerja dan ada gaji....."

so kalau kita nak lebih dari organisasi..... kita pun patut bagi lebih atas daya dan usaha kita kepada organisasi....

kalau tak, kita sendiri perlu ambil tindakan untuk maju ke hadapan ......

kalau income tak cukup ....pelbagaikan punca seperti buat part time job

kalau kerja yang kita buat tak 'gam' dengan kita , cuba beralih ke bidang yang kita minat 

kalau kita marah , geram atau sakit hati dengan bos atau sesiapa saja dalam organisasi tersebut .......kita yang patut keluar dari situ..

kalau kita nak jadi bos.....kita boleh jadi bos tapi bukan di situ lah, kena ada syarikat atau kedai sendiri kan...

yang penting kita mesti berubah......jangan tanya orang lain apa yang kita nak, even orang yang terdekat dengan kita .....
(pendapat dan pandangan mereka hanya jadi panduan) 
tapi keputusan still di tangan kita...dan always pray to ALLAH...

cuba lihat mereka yang berjaya ...kenapa mereka berjaya????

adakah mereka dilahirkan terus jadi orang yang berjaya ????

orang yang kaya...adakah mereka ini memang dilahirkan terus kaya ??????

mereka bahagia .....kenapa????
sebab mereka berusaha mencari kebahagiaan itu...

dan allah akan memberi ganjaran kepada mereka yang sentiasa memohon kepadaNya serta berusaha yakni bertindak .....
seperti mereka ini...

apa yang mereka lakukan...????

mereka keluar dari comfort zone masing-masing in order to achieve victory....

mereka memberi peluang pada diri sendiri..

mereka sahut cabaran...

mereka berpandangan jauh...

mereka sambut peluang bila peluang itu datang...

mereka tinggalkan keluh resah..

mereka bersikap positif...

dan akhirnya mereka buat apa yang mereka perlu buat untuk gapai mimpi mereka...

saya ?????

juga bersama mereka dalam #glamprenuer....

anda???? bila lagi....jangan biarkan emosi mencuri masa anda....




keep reading, with luv from azuha

sharing is caring

pernah tak anda bayangkan anda setiap bulan mempunyai 2 atau 3 aliran masuk pendapatan....tak perlu banyak hanya 2 atau 3 ,yang jelas lebih dari satu punca pendapatan......

kalau setiap bulan anda tertunggu - tunggu hari gaji......dan bila hari gaji hanya pada hari gaji atau  2 , 3 hari sahaja yang anda rasa berwang......atau paling lama seminggu.......dan selebihnya .......nak sampai gaji yang seterusnya.....andatermangu lagi......


apa kata kalau create atau wujudkan pendapatan no 2 atau 3 seperti hasil sewaan rumah anda....pelaburan atau perniagaan sampingan anda......, ada orang kata dari simpanan.....ok boleh tapi ianya pelaburan jangka panjang dan anda perlu banyak bersabar!!!!!!


sekarang wujudkan pendapatan dari perniagaan ?????

macam mana nak berniaga , tak ada modal ????? 
pastinya persoalan ini yang utama yang keluar dari mulut kita semua kan......

tahukah anda walaupun anda seorang pelajar , surirumah , ibu tunggal, kerani atau sesiapa saja yang tiada modal untuk berniaga tapi boleh mendapat income yang lebih........bukan tiada modal langsung maksudnya modal yang seminima RM50 sahaja , anda boleh mendapat pendapatan antara RM 100 sehingga ke RM300 atau mungkin lebih 

so kalau nak tahu boleh lah pm zuha : 0133851505, untuk tahu caranya.......

rugi kalau anda tak cuba dengar dulu.....beri  peluang pada diri anda sendiri....

produk ???? 

banyak yang killer product dipasaran dan dijamin 100 % ada permintaannya...

kita berkongsi sesuatu yang baik ...apa salahnya....



keep reading, with luv from azuha

Sunday, 21 April 2013

BIO VELOCITY SLEEP MATE.....RAKAN TIDUR ANDA





RASA PENING- PENING PAGI NI ??????

STRESS .... TAK CUKUP TIDUR...????

PERLUKAN TIDUR YANG LENA ?????

ADA ANTARA KITA YANG TIDAK CUKUP TIDUR, TIDUR YANG TIDAK NYENYAK ATAU MENGHADAPI MASALAH SUSAH NAK TIDUR????

IANYA AKAN MENGGANGGU AKTIVITI HARIAN KITA PADA ESOKNYA JIKA KITA TAK DAPAT TIDUR YANG CUKUP KAN....

APA KATA ANDA CUBA BIO VELOCITY SLEEP MATE INI.....

PELAPIK TILAM YANG PELBAGAI FUNGSI DAN ALTERNATIF RAWATAN BADAN SEMASA TIDUR....










bio velocity sleep mate, bvsm, keseimbangan tenaga aura, cantik tak menarik, kata-kata semangat, pengaruh aura, gaya hidup stress, fast food masalah kesihatan, bio velocity testimonial, bio velocity harga, bio velocity murah, bio velocity shah alam, cara guna bio velocity, cara basuh bio velocity, kepeningan tidur berkualiti,

KESAN PENGGUNAAN BIO VELOCITY SLEEP MATE INI..

KALAU SUKAR TIDUR  ATAU  INSOMNIA , GUNAKAN BIO VELOCITY INI SEBAGAI PELAPIK TIDUR  ATAU SELIMUT ATAU BALUT BAHAGIAN BADAN YANG LENGUH-LENGUH , DAN RASAI KESANYA PADA KEESOKAN HARINYA.... ANDA PASTI SEGAR DAN BERENERGI , BANGUN DENGAN MOOD HAPPY.


UNTUK SEBARANG PERTANYAAN BOLEHLAH PM ZUHA 0133851505 , HARGANYA AMAT BERPATUTAN DENGAN FUNGSINYA , SO ANDA TIDAK AKAN HAMPA DENGAN PEMBELIANNYA.....


keep reading, with luv from azuha

Wednesday, 17 April 2013

kesan serta merta.....anda bila lagi ?????

bukan susah sangat nak jadi slim dan dapat cutting yang cantik !!!!! hanya 1 minit......

sebelah kiri : lihat bahagian perut , Flabby tanpa long girdle ,
sebelah kanan : lihat bahagian perut : kempis dengan long girdle




kesan 1 minit pakai korset premium beautiful , terutama long girdle untuk wanita yang mempunyai tummy yang buncit.....maklumlah perut yang flabby ni diperolehi dari selepas bersalin , dan banyak faktor-faktor lain yang terhasil dari lelemak yang 'diternak ' oleh kita sendiri kan....

so cara mudah untuk keep slim adalah pakai korset atau bengkung moden yang sangat mudah 
#premiumbeautifulcorset , cepat dan amat berkesan ni.....tengok aje gambar di atas....gambar sebelah kiri : perut buncit sedia ada......dan gambar sebelah kanan ; perut nampak kempis dan baju nampak longgar , slim la katakan selepas pakai korset tu....effect serta merta
 dan kesan jangka panjang pemakaian 8 jam sehari insha allah , dengan FIR , lelemak itu akan hilang.......so apa lagi.......bergaya sakanla kita dengan cutting pun akan berubah......
uba jangan tak cuba k.....


nak pakai free....??? boleh ke....?????
boleh ! apa mustahilnya

hanya perlu pm zuha 0133851505 dengan segera untuk maklumat selanjutnya.



keep reading, with luv from azuha

lihat diri anda.....adakah anda salah pillih




cuba lihat diri masing-masing , wahai wanita ku......




adakah anda memakai bra seperti ini...



atau seperti ini, lemak lebihan terkeluar dari bra @ salah pilih bra bertali harus yang membuatkan anda sakit bahu



atau kesan yang lebih teruk , kanser payudara





sakit bahu dan akan memberi kesan pada tulang belakang





pilihlah bra yang baik dari segi rekabentuk , spesifikasi yang standard badan manusia dan fungsi kesihatan yang diberikan, FIR serta jenis fabrik yang digunakan untuk keselesaan dengan kulit manusia .

















kalau bra biasa , kita biasa beli triumph berbanding dengan bra lain walaupun harga lebih 2 kali ganda mahal dari bra jenama lain, kenapa ????? sebab ianya tahan lama dan rekabentuknya kan.....samalah dengan long bra di atas yang paling berharga kerana mengambil kira rekabentuk , fabrik , buatan 3 negara , serta fungsi FIR nya , jadi nilaikn barangan dengan wang anda....tahan lama serta ada jaminan seumur hidup .

bertukar lah kepada Premium Beautiful ......tak rugi wang anda......

pm me untuk harga yang berpatutan dengn 1 set premium beautiful dan hadiah mistri sebagai sokongan zuha....0133851505. 



keep reading, with luv from azuha

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...