Sunday, 8 September 2013

Bio velocity sleep mate ....promotion

Bio velocity sleep mate promotion price....until october 2013

Contact 0133851505 azuha

Free Demo and consultation...

Sunday, 1 September 2013

SERONOKNYA.......BERHARI MINGGU.........#SABTU

TSalam dan selamat hari rabu....apa pun moodnya......tanggungjawab perlu dilaksanakan...(sebenarnya post ni nak di publish pada monday...entah mana silapnya post jadi hang....)...apa pun sedikit perkongsian

Seronok berhari minggu kan.....2 hari tu rasanya puas untuk kita merehatkan diri sambil melakukan xtvt yang kita rasa perlu nak buatkan.......

Malam jumaat ...tak pi kelas .....pening kepala yang amat sangat....so cakap kat hubby nak rehat je malam ni..... hajat nak tidur awal.....masuk tidur ....ada idea nak update blog .....tentang merdeka lak....(esok kan merdeka day ).....so lewat jugak la tidurnya......

Hari Sabtu , bangun awal pagi selepas solat subuh ingat nak pi cycling jap denngan mr hubby tapi ...hujan.....so apa lagi ke dapur lah....sebab my kiddos ada sambutan hari raya @ sekolah Agama .....perlu masak la untuk bekalan mereka nak bawa to sekolah.....malam tadi ingat nak buat nasi impit la tapi bila kepala sudah pening ...cancel  ! dan pagi ni yang paling simple untuk dimasak .......taraaaa.... spagetti bolognise.......dan nugget jagung (kegemaran budak-budakkan). Dua beradik ni apa lagi suka la sebab katanya ramai kawan-kawan mereka suka spagetti......

.....tinggal si cilik saja........ tapi letih layan dia sebab banyak mulut dan banyak nak minta main dengan dia.......layannnnnnnnn aje lah.......

sambil-sambil tu buat xtvt gardening sikit-sikit.......hari pun mendung aje dan bayu pagi menghembus ke muka.....huh ni yang nak sangat duk di rumah ni.....time-time cam gini best tau.......syukur dengan nikmatnya.......dalam kepala banyak perkara nak buat.....

Lunch today...masak kari ikan merah...dengan goreng ikan selar , sambal tempoyak dan ulaman...

Selapas masak , ingat nak update blog , si cilik tu pun sama sibuk. Bagi dia  android dia buka youtube #upinipin , ok la....dok leka layan internet.....entahcam mana kedua dua tertidur .....sliding door open...so angin masuk mengapai-gapai mata dan terus terlena...2 orang kiddos lagi pi beraya kat rumah kekawan mereka tak balik-balik lagi. (Huh ! nak kena budak dua orang ni.....)  .

Malam , selepas makan , temani anak-anak buat homework /study , after 10 they all dah masuk tidur. So selepas waktu ni , adalah time  to myself  ; review bizZ progress or do my bizz work . Dan yang pasti ,malam adalah untuk kita muhasabah diri dan dekat denganNya....semoga kesempatan masih diberikan olehNYa....

Keep reading, with luv from azuha.

Friday, 30 August 2013

Walaupun berkelulusan master ......#RYNNESHAK.....

Salam ,sementara menunggu anak dari sekolah zuha berkesempatan untuk membuat post ini.(inilah bestnya biz online ni anywhere anytime )...

so kali ini nak kongsi sucess story seorang biz partner yang berjaya mencapai level tertinggi dalam bizz ini walaupun asalnya hanya berminat nak pakai korset saja. #rymneshak ; seorang graduan master dari oversea beralih minat dan menjalankan perniagaan ini setelah mendapat  sokongan hebat dari suaminya walaupun pada awalnya dia cuba menolak peluang perniagaan ini awalnya....kerana apa ???? .....

#Rynneshak pada asalnya hanya ingin membeli korset, dipertemukan jodoh dengan #cdmmaisarah. Pertemuan pertama itu turut dihadiri oleh suaminya dan secara tidak langsung sang suami turut mendengar #marketingplan yang dibentangkan oleh cdmmaisarah.
Dia berkeras tak nak join biz ini walaupun dalam hati kecilnya terasa sesuatu tarikan. Keegoaan bahawa perniagaan ini tidak setimpal dengan pembelajarannya semasa di oversea. Tambahan pula modal yang diperlukan dalam plan tersebut bagi beliau amat besar sedangkan pada ketika itu dia membuat simpanan untuk melancong ke AUSTRALA bersama sang suami. Ibunya juga tidak bersetuju dengan cadangan untuk menyertai perniagaan ini. Ia lah ibu mana yang nak tengok anaknya yang diberi pendidikan tinggi nak jadi penjual korset pulak tu kan.

Bila ditanya pendapat sang suami , dia masih mengharapkan Rynn menyertai perniagaan ini kerana yakin dengan plan pemasaran dan cara #cdmmai approach . Sang suami sanggup melepaskan peluang melancong yang pada ketika itu telah di buat booking tiket dan hotel. Bagaimana kalau terjadi pada kita kan ? Bagaimana dengan #rynneshak ???

Dia akhirnya menyertai perniagaan ini selepas memohon petunjuk dari Nya. Berkat dengan keyakinan dan bertawakal kepadanya #Ryneshak akhirnya dapat membuat 100G dalam masa 2 bulan dan pendapatan bagi bulan keduanya adalah RM16k !!!!!! Terkejut tak ???? Mestilah kan , siapa sangka pendapatan yang diperolehi melebihi jangkauan dan igauan kita semua ....kalau kita mula-mula kerja dapat gaji macam tu ka ???? Rasanya kalau zuha sendiri yang dah hampir 13 tahun dalam bidang perkerjaan makan gaji ni masih tidak capai pendapatan bulanan sebegitu...

So bermula dari situlah dia membuktikan pada dirinya sendiri , ibunya dan sementelah pada suaminya yang banyak menyokong perjuangan isterinya......

Tapi adatlah setiap kejayaan ada ranjaunya tak kira kecil atau besar....sukar atau terlampau sukar....Ryn ada cerita tersendiri dan dalam kelas pada 25 ogos lepas dia berkongsi supaya biz partner lain alah dengan dugaan, cabaran dan apa jua rintangan....

so saksikan lah video yang memuatkan perkongsian #RYNNESHAK






Zuha nak ucap terims kasih banysk -banyak pada rynn sebab sudi berkongsi cerita dsn semoga inya menjadi sumber inspira #graduan di luar sana. Jadikan perniagaan sebagai profesional anda.

SO TAK KIRA SIAPA KITA , PENDIDIKAN KITA , RINTANGAN KITA.......SAMBUTLAH PELUANG SEKIRANYA DIA BERTANDANG KEPADA KITA SEBELUM ORANG LAIN MERAMPASNYA...SAMBUTLAH......

BUSINESS INI TERLALU INDAH....



#MALAYSIAKU TERCINTA ....#MERDEKA KE-56 TAHUN

Salam dan selamat malam ........semua orang tertunggu detik kemerdekaan negara kita #MALAYSIA....aku bangga di lahirkan di sini....tanah tumpah darahku.......bumi yang aku pijak ini menyaksikan semua peristiwa ......sungguh bertuah di negara ini.....aman damai.....negara yang makmur dengan sumber ekonomi yang banyak........mewah.......

tapi berapa ramai antara kita yang masih berkobar menyambut ulangtahun kemerdekaan negara kita ini........semakin kurang ku rasai auranya.......entah dimana silapnya.......mana dia #lagunegaraku......ingatkah #rukunnegara.......dan adakah tarikh keramat ini 31 OGOS 1957 ....diingati semua.....mungkin dalam kalendar ada ditandai sebagai cuti umum.......semua orang bercuti.........tapi apa pengisian cuti kemerdekaan ini......tak apalah mungkin masing-masing ada cara tersendiri untuk menyambut dan mengingati tarikh ini......mari kita semua bersembahyang hajat semoga negara kita terus makmur , aman damai terutama dari peperangan , kebuluran , kemiskinan dan bencana alam ........ 

"YA ALLAH JAUHKAN NEGARAKU DARI SEMUA KEMUDARATAN ITU , KEZALIMAN BANGSA LAIN , KEKACAUAN DAN APA SAJA KEMUSIBAHAN.........BERIKAN NEGARA INI AMAN DAMAI SEJAHTERA DAN DILINDUNGI OLEH MU DARI BENCANA ALAM".........AMIN.........

mungkin ini caranya kita boleh menyumbang tenaga dan kudrat kita kepada negara ..........jangan lah kita berpecah belah dek kerana politik , perbezaan bangsa , kaum dan agama..........

dan kalau sebut pasal merdeka apa lagu yang anda suka ......

zuha suka lagu ini......     

      #MERDEKA....nyanyian Allahyarham #SUDIRMAN....



dan juga lagu ini.......#BAHTERAMERDEKA nyanyian #AISYAH


dan lagu untuk muda mudi pejuang negara.....#SEROJA , nyanyian #JAMALABDILLAH





LAGI HANYA  1 JAM DARI SEKARANG KITA AKAN MENYAMBUT MERDEKA!.....MERDEKA!....MERDEKA!....
ALLAHUAKBAR!......ALLLAHUAKBAR!......
ALLAHUAKBAR!......




keep reading, with luv from azuha

Tuesday, 20 August 2013

KESAN BIO VELOCITY SLEEP MATE.....




JUST A SHARING FROM CDM ADIBAHKARIMAH , TESTIMONIAL PELAPIK TILAM YANG AMAT MEMBERI EFFECT YANG BERKESAN UNTUK PELBAGAI JENIS PENYAKIT.......

MACAM MANA RUPANYA ....????




TAK MAHAL PUN HANYA RM1300 SAHAJA , TAPI TAHAN ALAM DAN AMAT BERBALOI...

NAK ORDER ??? CONTACT ZUHA.....




keep reading, with luv from azuha

Thursday, 15 August 2013

MARI MINUM COFFEE DULU........MINERAL COFFEE

rehat sekejap......mana coffee ni????......

jangan minum kopi nanti migraine......aloh pulok!

saya tak boleh minum kopi ni ....pening baunya.......

say pulak pengemar kopi tegar.......tak boleh buat apa kalau tak minum kopi 

apa pun kepada pengemar kopi.........ini kopi yang terbaik.....minum kopi untuk kesihatan.....

MINERAL COFFEE..... di perbuat dari kopi robusta dan campuran garam buluh ......rasa dan baunya sungguh mengasyikan....


boleh diminum panas atau sejuk ...




permintaan yang tinggi ........pasti ramai yang mengemarinya.....ini order dari customer semasa musim perayaan....

kenapa minum coffee ni boleh fly to GOLD COAST AUSTRALIA ???

di samping minum , jual , dapat duit , dapat pi melancung percuma lagi.......

boleh juga mulakan perniagaan online dengan kopi ini ......

harga .....tak mahal hanya RM26 sahaja

demi kesihatan bertukarlah kepada coffee mineral ini.......siapa pun boleh minum......baunya mild sangat.....

KALAU NAK TEST JUST WHATAPPS ME ON 0133851505



keep reading with  luv from azuha

HARI RAYA AIDILFITRI....SYUKUR PADAMU...


SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI......SALAM CERIA......HARI PERTAMA

@ RUMAH NENEK DI KELANTAN......

PINK AND GREY OUR COLOUR 

MY SECOND SIS AND HER FAMILY


MY ELDEST SIS AND HER FAMILY


MY ELDEST BRO AND HIS FAMILY FROM KLANG WITH LUV


MY ALANG FAMILY 


POKSU P , MOKSU CT AND OUR GREAT MUM

ACIK AND HER FAMILY



FULL HOUSE ...MY BIG FAMILY......LUV U ALL......JANGAN PISAHKAN KAMI YA ALLAH......




ALHAMDULILLAH.......SELESAI SUDAH RAYA ........FOREVER LUV.....



keep reading, with luv from azuha

BIO VELOCITY SLEEP MATE TESTIMONIAL.........MIGRAINE

ADA SESIAPA MENGHIDAP MIGRAINE YANG SERIUS ! , 

TAK BOLEH TIDUR MALAM ! TAK LENA ! , LESU 

KERANA TAK CUKUP TIDUR !



ZUHA NAK SHARE DARI INSTAGRAM 

CDMSHAKHALID.......MIGRAINE SAMPAI KENA TELAN 

CAFERGOT ! SO SERIOUS !



shakhalid80 

2013-08-15 02:41:48

Just nak share my own testimonial using Bio Velocity Sleep Mate (BVSM). Actually if Sha diserang migraine memang sangat-sangat teruk and wajib telan Cafergot nak bagi hilang sakit. But Alhamdulillah bila Sha tidur guna BVSM ni migraine banyak sangat kurang. Selain migraine it actually helps untuk sesapa yang susah nak tidur or tidur tak nyenyak..so that u can have a quality sleep and bangun pagi pun segar bugar..seriously its worth every penny. If anyone nak try or nak free demo can contact me kay #bvsm#biovelocitysleepmate #health #sleepmate#shakhalid

TQ SHA FOR SHARING ......MAYBE YOUR FEEL CAN HELP OTHER IN THE SAME SITUATION WITH U......MAY ALLAH GIVE US AL SHIFA .....IN WHAT WHERE MATTER IN LIFE IN BETTER HEALTH......DIA LAH MAHA PEMYEMBUHKAN........KITA HANYA MAMPU BERUSAHA MENCARI JALAN /PENAWAR.....BERDOA PADANYA .......DARI DIA YANG MAHA PENGASIH .....

SO TAK PERLU SUSAH-SUSAH SANGAT PUN CUMA BELI BIO SLEEP MATE DAN LAPIK SEMASA TIDUR....AND IT WORK FOR OUR BODY......SENANG KAN....


KALAU MIGRAINE.....CUBA BAYANGKAN ANDA DAPAT TIDUR SEBEGINI....BEST KAN.....





BANGUN PAGI PASTI ANDA MENJADI SEORANG YANG CERIA PADA HARI ITU.....

CALL ME UNTUK TEMPAHAN .........HARGA ?????  TAK MAHAL PUN RM1300 SAHAJA .......

0133851505










keep reading, with luv from azuha

Tuesday, 30 July 2013

BRANDED PRODUCT......THE CHOICE OF LIFE....










tak percaya ?????

banyak kan ???

ini semua order oleh customer glampreneur .......sapa kata barang tak boleh jual   ???

ada pelbagai produk yang laris dan hot di pasaran .......

kami hanya menjual baranngan yang berkualiti saja sebab kami jaga kesihatan dan keselamatan customer

tengok premium beautiful.....walaupun dah lama dalam pasaran tapi still banyak order........

walaupun banyak jenama korset di pasaran premium beautiful korset tetap jadi pilihan terutama time-time raya ni.....

so masih takut nak jadi top agen hai o marketing......?????

barangan yang tak jual adalah sebab kita tak jual macam mana nak ada orang beli.....

jadi usahawan kena bijak urus perniagaan , berani ambil risiko , pandai promosi , dan yang paling penting still ada mentor untuk rujuk.....

so moh kita jadi usahawan yang boleh jana RM2000 up to RM20,000 permonth this year....!!!!!

CEPAT UNTUK DAPAT REBAT RM4500.....

DAN PERCUMA MELANCUNG KE AUSTRALIA


keep reading, with luv from azuha

BONUS RAYA.......SYUKUR PADANYA....

ALHAMDULILLAH , HARI NI MOOD HAPPY........

SEBAB BILA KITA SELALU BERDOA KEPADNYA UNTUK KEBAIKAN UNTUK HARI INI DAN HARI SELEPAS INI....INSHAA ALLAH .....ALLAH MAHA MENDENGAR..........

HARI INI DAPAT BONUS RAYA.....

SO DENGAN BONUS RAYA DAPATLAH LAKSANAKAN BAJET RAYA KITA KAN....ALMOST TERCAPAI......SEBAB TU ZUHA KATA KITA PERLU BUAT BAJET RAYA SEBAGAI MATLAMAT DAN GUIDE LINE KITA.....BACA SINI

SERONOK KAN....SO ADA SAPA -SAPA NAK BONUS SELEPAS RAYA LAK......JOM IKUT ZUHA......RUGI TAK CUBA...... CARANYA




        TINDAKAN ANDA PELANTUN KE ARAH KEJAYAAN..






keep reading, with luv from azuha

Monday, 29 July 2013

SIAPA DI SEKELILING KU ....????

PELUANG MESTI DIREBUT ......JANGAN DIBIARKAN...

DI SEKELILING KITA BANYAK PELUANG SAMADA BAIK ATAU BURUK.....

KEPADA YANG INGIN DIKELILINGI OLEH PELUANG PERNIAGAAN.......

PERHATIAN :SILA BACA DAN JIKA TIDAK ANDA BOLEH BERHENTI DI SINI......( SAYA HANYA AKAN KONGSI RAHSIA INI ) DENGAN MEREKA YANG BETUL-BETUL BERMINAT UNTUK BERJAYA ....


#CREAMY BUTTER CRAB......WADUH MENGANCAM


HARI INI ramadhan ke 21 . kejap aje .....pejam celik , pejam celik , ramadhan sudah berada di hari-hari pengakhiran kan.....

but kita perlu kuatkan imam dan gagahi diri supaya sentiasa  bersemangat untuk menjalani ibadah ini dengan tenang dan sabar....

Dalam pada melatih diri kita untuk bersabar....tugas sebagai ibu perlu dilaksanakan dengan pelbagai kerenah anak - anak kan.....terutama bila nak mengajar mereka berpuasa ni......ada suatu ketika sampai anak nak minta buka puasa di kala jam menunjukan setengah jam lagi nak berbuka......so si ibu kena pandai-pandai sabakan mereka......diplomasi k

dan salah satu cara zuha nak tarik minat mereka berpuasa adalah dengan melayan apa saja yang mereka minta nak makan bila time berbuka.......

kebiasaanya zuha akan tanya suami dan anak-anak apa yang nak dimakan .....abahnya boleh dikatakan akan kata "masaklah umi , abah makan saje..." dua orang kanak-kanak comel ni (kakak dan abang) akan sebut pelbagai menu yang dia orang nak makan la....

so kalau pilihan si kakak.....masak ketam...(dia memang favourite..seafood ni ) ,

ketm ni zuha dah biasa masak lemak cili api , kerutuk , kari dan masak merah......so kali ini my choice nak masak #creamybuttercrab so that tak le pedas sangat untuk kids kan...(pastikan mereka tidak berbuka dengan masakan pedas untuk keselamatan perut k...)

so kalau ada yang nak cuba ...zuha sharekan resipinya.....mana tahu kot-kot ada yang nak cuba...di kala kekeringan idea nak masak tu....


bahan -bahan nya ;

ketam sederhana besar 6 ekor ( ikut keperluan masing -masing )

1/2 buttercup or kalau tak ada boleh guna majerin dorina dalam 3 sudu besar

susu sejat manis 1 tin

instant soup dari kimball 1/2 tin (depend nak perisa apa , chicken or mushroom )

daun kari 5 helai

bawang putih 3 ulas (dipotong kecil )

 cili padi (ikut keperluan dan dipotong kecil)

daun basil (ikut keperluan )

3 biji telur masin (ambil kuning sahaja)

cara membuatnya :

ketam hendaklah di purified dahulu untuk membuang toxin sebab sumber makanan seafood ni banyak toxin nya (kalau ada bio zone food purified le ...) , untuk makanan lebih sihat dan tahan lama serta sedap dimakan (baca keistemewaan bio zone food prufier disini :


ketam dipotong dua (gaul dengan sedikit garam ) goreng dan sampai nampak semua bahagian cengkeramnya dah berwarna merah , ketepikan

panaskan butter dan setelah ianya cair masukan bawang putih dan cili padi  

masukan susu sejat

daun kari dan tuangkan kuning telur (yang telah dikepuk) pelahan-lahan ke dalam kuali 

masukan instant soup dan kacau biar sebati

masukan ketam tadi dan tabur daun basil...secubit garam

kacau sampai pekat dan hidangkan...

senangkan.....


cubalah anda pasti tertawan



keep reading, with luv from azuha

Sunday, 28 July 2013

TIPS MEMILIH BAJU RAYA YANG SESUAI.....


pasti ramai antara kita yang sedang membuat persiapan raya kan.....sedang memilih baju untuk dipadankan ke badan kita untuk kelihatan cantik ....


sebenarnya ......bukan saja pada ketika raya kita harus bijak memilih baju tapi boleh dikatakan di kala kita nak pilih baju , pasti kita akan bertanya mengenai "sama baju ini sesuai atau tak dengan badan kita" kan.....
so di sini zuha nak kongsi tip memilih baju yang sesuai untuk disarungkan ke badan kita ......
(sumber : internet dan rancangan #hijabista dan #hello bro...tolong style...)

apa yang perlu dibuat ????

1. kita perlu kenali dulu bentuk tubuh kita samada



i. bentuk hourglass  (jam pasir )     - bentuk yang ideal dan diidami oleh semua wanita . Bentuk tubuh badan supermodel .Saiz bahu dan punggung hampir sama dan kecil di bahagian pinggang. senang dapat  saiz baju di pasaran

ii. bentuk rectangular (pisang ) -  straight cut......sekeping aje.....tiada shape ....memiliki bahu ,  pinggang dan punggung yang hampir sama.....wanita dengan saiz badan sebegini memiliki lemak di seluruh badannya dan kebanyakan orang yang berbentuk badan cam gini....adalah orang yang kurus......

iii.  bentuk buah epal (segitiga terbalik )  ....cutting atas lebih besar dari bawah iaitu saiz yang tidak seimbang......ukuran dada besar dan semakin kecil ke bahagian punggung......susah nak cari saiz baju sebegini kan....dan kebanyakan lemak banyak terkumpul di bawah ketiak ......lengan mengelebeh....



iv.  bentuk buah pear (berbentuk sudu ) .....bentuk ini adalah lebih besar di bahagian punggung berbanding pinggang dan bahu  ..... ada juga punggung terlampau besar dan nampak kalau berjalan macam itik pulang petang.....


so kalau dah kenali bentuk badan , senang kita nak suai padankan baju kan......dan kalau tak nak pening-pening bagi mengatasi masalah mencari baju yang sesuai ......dapatkan KORSET PREMIUM BEAUTIFUL KERANA IANYA DAPAT MEMBANTU ANDA mendapat potongan badan yang bersesuaian secara cepat tak sampai 5 minit pun.......ianya direka dalam 3 piece yang berbeza kerana ianya telah mengambil kira bentuk tubuh manusia ini....bukan satu saiz untuk satu badan .....

lemak dibahagian tertentu akan diletakkan ditempat yang sesuai semasa memakai korset ini ....ada cara khas pemakaiannya....tak perlu susah payah sedut lemak atau tambah berat badan atau makan ubat pelangsingkan.....

boleh menyerap peluh dan mengeluarkannya semula semasa proses basuhan.....bau badan akan diserap juga....

2. pilih warna baju yang bersesuaian.....

kalau badan agak gempal...kalau boleh elakkan memilih warna yang terlampau terang dan bright sangat dan kalau berbadan kurus juga yang terlampau gelap atau warna yang natural . Tambahan lagi ketika raya .....pilihan warna amat penting supaya ianya menampakan kita lebih selesa dan 'cool ' sepanjang hari

3. jenis fabrik

ini penting supaya baju yang dipakai sesuai dengan cuaca sekarang dan kebiasaanya baju raya ni dipakai sepanjang hari kan......pilih fabrik yang menyerap peluh dan tidak mudah berkedut ...dan elakan fabrik yang terlampau nipis atau tebal...

4. corak 

satu lagi yang harus diberi perhatian sebab kadang kala corak pakaian atau baju kita tidak kena dengan saiz badan kita dan bila pakai kita nampak lagi gempal atau kurus . corak jangan terlampau berat atau corak berjalur lurus untuk orang yang berbadan XL atau XXL , corak yang berbungaan atau berjalur melintang sesuai untuk orang yang berbadan S atau SS.

5. aksesori tambahan 

aksesori tambahan adalah seperti jahitan manik , sulaman atau taburan bites yang kadangkala kalau terlampau banyak membuatkan kita nampak cam kereta berhias lak dan banyak tesrangkut-sangkut jahitan manik pada sesuatu akan menyusahkan pergerakan kita

6. usia 

pemilihan pakaian perlu juga mengikut usia kita sebab ianya menunjukan kematangan dan keperibadian pemakai. Jangan hanya mengikut fesyen saja, kalau kita tak berapa sesuai pakai  fesyen tu janganlah disarungkan nanti membuatkan kita dipandang dengan booo bukannya dipandang dengan wow...

ok lah zuha rasa itulah serba sedikit tips yang boleh dikongsi dengan u olls semua , mungkin ilmu yang zuha tahu ini boleh di guna pakai semasa anda semua memilih baju raya k....

yang penting jangan lupa PREMIUM BEAUTIFUL supaya penampilan anda lebih terserlah dan  anda lebih berkeyakinan. 

cam no nak dapat premium beautiful segera ....just call 0133851505



keep reading, with luv from azuha

Friday, 26 July 2013

APA KATA MEREKA.....MENARIK TERTARIK DENGAN PREMIUM BEAUTIFUL

RAMAI YANG DOK TANYA ZUHA ......APA

 RAHSIA BENTUK TUBUH MENAWAN 

#PREMIUM BEAUTIFUL LAH......





Walau telah berusia 41 tahun dan memilikan 4 orang cahaya mata, tetapi ramai yang menyangka saya berusia diawal 30-an.Ini semua adalah kerana bentuk tubuh saya yang semakin menarik. Setelah diperkenalkan oleh   seorang rakan tentang kelebihan serta kebaikan Premium Beautiful ini, saya mula tertarik. Menyedari kepentingan penampilan menarik bagi seseorang wanita itu, terutamanya saya yang berstatus janda ini, saya gagahi juga melabur untuk membeli pakaian dalam ini dengan harapan dapat mengubah penampilan saya yang menjadi punca keruntuhan rumahtangga dengan bekas suami yang malu dengan penampilan dan bentuk   tubuh yang tidak menarik dulu.
Rupa-rupanya pelaburan ini memang berbaloi!. Jika berat badan saya dahulu 79kg dan kelihatan seperti balak ( sindiran bekas suami), kini dalam usia 40-an dan mempunyai anak sulong berusia 19 tahun, saya dapat memiliki bentuk badan yang menarik kembali seperti anak dara dahulu dengan berat 54kg.

Ramai yang telah memuji bentuk tubuh saya ini, malah paling menbanggakan bekas suami juga terkejut melihat perubahan bentuk badan dan penampilan dayan yang sering memakai kebaya setiap kali datang melawat anak-anak.
Selain ia membentuk tubuh, ia juga berkesan membantu memulihkan sakit pinggang yang saya alami dahulu, datang bulan yang tidak teratur dan sering keletihan akibat kurang bertenaga.
Kini, kehidupan saya saya semakin sihat, ceria dan bertenaga dalam menjalani aktiviti harian. Tambahan pula saya telah bergerak aktif dalam perniagaan ini. Alhamdulillah saya merupakan salah seorang usahawan yang semakin meningkat naik.



PUAN HA , 41 TAHUN

TANPA SLIMMING PIL



keep reading, with luv from azuha

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...