Saturday, 26 December 2015

Cuti hujung tahun 2015..cherating we all..

Ke mana ya...cuti pendek je coz tunggu family balik dr umrah ahad ni...so bertolak semalm sempena birthday adam..hadiqh percutian lak tahun ni...ala  tahun ni banyak hadiah inadvance dah...telefon (walaupun tambah sikit je dr duit dia sendiri )...latest jam tangan adidas dan kasut nike...ok la tu dam...

So jom rileks @impianaresort @cherating @pahang....best tempat ni dah 2 kali pi...view cantik...dan bilik besar...#deluxesuperior..
1 bilik dan familyhall....so jom share picture...

Tapi sampai di sana sebelum check in bilik pi la dulu #kemaman...nak cari kerepok #intan di #kggeliga...sebelum tu singgah makan di depan masjid geliga...huh.
.mahal gila .
.bayangkan nasi separuh dng ayam goreng .
Rm5.50..goreng pisang rm1..3 keping cam #KL ...orang kata makan jangan berkira..tapi kalau melampau rasa la jugakkan...

So cari kedai #kerepokcapintan..jumpa ..terus borong...kerepok ni memang sedap...

Lain kedai beli satar , otak2 kerepok lekor...

Baru la gerak ke hotel dalam jam 2.30 masuk bilik..anak2 apa lagi tak nyabor nak ke kolam

Satu petang ...mandi kolam..riding ..rm9 per hour..main bola tampar..futsal..rm10 per ball.
Last main ombak..pasir...happening...memang seronok...sampaikan adik tanya "mummy boleh ke main pasir?"  Biasakan tak boleh main pasir...hahhahah anakku....

Malam pi cari kedai...

Jumpa kedai w.a.i.b ( warung awang ikan bakar )...petua cari kedai makan senang je....teengok ramai orang sedaplah tu...tapi biasalah kalau ikan bakar ni...menunggu lama adalah kesabaran..
Nasib murah dng ikan siakap , ketam , udang ...ada puding sedut..sedap!

So kepada sesiapa nak datang cherating...dialu alukan..best..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...