Wednesday, 28 November 2012

CIRI-CIRI PREMIUM BEAUTIFUL


SALAM, again zuha akan share dengan u olls kenapa dan mengapa PB dipilih....

Actually ciri-ciri utama yang pada pada PB is
.





.
.
.
1.  It is SUPERBRANDS!!!! ....bukan senang nak beli lingerie yg ada superbrand,Superbrand adalah bukti bahawa sesuati barangan tu sangat berkualiti and dihasilkan dalam kuantiti yg banyak....:-),maksudnye....demand tinggi...no wonder la PB is the best selling corset in Malaysia every year!!! Biasanya kita akan beli yang ada brand kan sebab kita tahu benda yang branded ini adalah produk yan memang berkualiti bertepatan denan harga kan......kita beli kereta yang mahal akan susut nilai...beli kasut @ branded bag juga akan susut nilai ......lebih-lebih lagi kalau makan tempat-tempat yang kelasss ...... tak nampak apa hasilnya...kan








2.  LIFETIME WARRANTY.....PB boleh dipakai seumur hidup..siap boleh diwariskan kepada anak2 kita lagi kalau kita pandai jaga set kita....anything happen to the corset,koyak ke..cangkuk tercabut ke...or ape2 je la..u can send it for service n repair!!and its FREE!!...see??mana ada kita beli Lingerie lain kat luar yg offer lifetime warranty??kalau rosak..samada kita simpan buat hiasan...atau just buang je kan...
- Japan,US,Germany & Taiwan Technology is used untuk menghasilkan PB!!so pengalaman zuha pakai PB selama 5 tahun pakai ini , PB still in good cond until now.....

3.Far Infrared Rays..sapa2 yg selalu pegi Spa mesti ada offer utk buat FIR treatment ni kan..sekali treatment paling murah around RM80....in this corset,FIR disulam sebanyak 32lapisan and tahan seumur hidup...boleh service if FIR berkurangan...as we all know F.I.R sangat bagus utk kesihatan kita semua....dan juga kecantikan utk wanita...:-) kita akan rasa habanya tapi tak terasa peluh melekit kat badan......tak perlu kita berjemur panas pagi , malah kalau pada ibu-ibu yang dah bersalin dan ada pengalaman anak yang baru lahir biasanya ada penyakit kuning dan ibu-ibu akan jemur baby to cahaya matahari pai kan..... sebab apa ? nak dapat FIR ni lah.....

4.Pengiktirafan Pakar Tulang Belakang Antarabangsa : bengkung Premium Beautiful telah mendapat pengiktirafan ni...sangat bagus untuk sesiapa yang selalu sakit2 belakang especially kaum2 lelaki sgt2 digalakkan utk pakai bengkung ni...i swear..bengkung ni sangat bagus!!for the whole family...sampai anak2 pun boleh pakai untuk bila demam n etc....bagi yan kerja di ofis dan banyak yan buat kerja depan komputer , most of us menalami sakit belakang sebab cara duduk yan tak betul, so kalau pakai bengkung PB ni , kita aka duduk dengan cara yang betul dan sokongan belakang ada. 
5.Fabrik yang Sangat selesa(Akwatek & Akwadyne): fabrik yg sgt selesa...tak panas at all,saya still boleh jogging,main netball in my PB!!tak perlu basuh every day....once a week dah cukup!! . Seperti yang zuha cakap tadi , peluh tak rasa melekit dibadan kerana ianya diserap oleh fabrik ini . Even nak basuh pun senang dan cepat kering.

 

6. Design to be 70% untuk Kesihatan,30% untuk Kecantikan : yup....this corset is special!!...its function is more to take care of our health especially women...then baru untuk kecantikan...wlaupun kita nak cantik but what most comes first is kesihatan kan sebab tu PB corset ni banyak function kesihatannya likes 2 in 1 produk la but actually 3 in 1 product......healhty, beauty and wealthy.....



SO MAKE YOUR CHOICE GIRLS..........dengan harga RM2000 + you dapat 3 kesan.....jangan tunggu lagi,...........apa la sangat nilai sebanyak itu banding u guna untuk lain.....hanya 1 kali pembelian sahaja......in you whole llife...


 




No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...