Monday, 3 December 2012

WANITA YANG CANTIK LEBIH BAHAGIA DAN GEMBIRA , SETUJUKAH ANDA

Adakah perempuan yang cantik secara fizikal lebih bahagia dan gembira berbanding dengan wanita yang tidak cantik ?

Sebuah kajian dijalankan 25,000 orang di Kanada, Amerika Syarikat, Jerman dan Britain mendapati wanita cantik didapati lebih gembira dan bahagia berbanding dengan wanita yang tidak cantik.
Kajian mendapati 15% wanita yang dikategorikan di tahap teratas  kecantikan adalah 10% lebih bahagia berbanding dengan 10% wanita yang berada di level bawah kecantikan.


Jadi perempuan perlu sentiasa kelihatan cantik untuk menjadi lebih bahagia dan gembira.













# GAMBAR ADALAH CONTOH DALAM REALITI




"Kecantikan rupa paras memang lelaki suka, tapi kecantikan bentuk tubuh badan menjadi idaman lelaki dan yang penting sekali para suami. Kalau u all bangun tido itu adalah kecantikan sebenar u tapi tubuh badan u all yang cantik akan buat suami meleleh pagi2 bila nak pergi kerja. Rupa paras u all cantik rasa biasa jer... bila tua dalam 50an out la... Tapi kalau badan u all cantik walaupun dah 50an tapi tengok dari belakang xsedar yang u all tu line kakak or line mak2 dorg
Kalau u all rasa xnak suami / tunang / BF ade fikir perempuan lain selain u all cuba pikir2 cari produk untuk cantikkan badan u all.
Apa salah mencuba dari biar lelaki kesayangan u all cuba cari yang lain kerana tubuh u all jadi alasan hati mereka."- suara lelaki



frenz , setiap orang ada keistimewaan masing-masing cuma apa yang perlu kita lakukan , sayangi diri, dan persembahkan yang terbaik , kalau muka tak cantik  , kita jaga tubuh badan dan juga yang penting tingkah laku serta personaliti kita kan........

Memang tak dapat dinafikan bentuk badan wanita adalah keistiweaan yang tidak ternilai bagi wanita dianugerahkan olehnya..... walau bagaimanapun wanita senang mengalami perubahan bentuk badan atassebab-sebab tertentu....maka atas faktor inilah Syarikat Hai O Marketing telah mengeluarkan satu produk "korset " yang sungguh istimewa  iaitu.......

PREMIUM BEAUTIFUL.....

 http://1.bp.blogspot.com/-dwQLtSyCTrc/UDXQMwB4u4I/AAAAAAAAFuA/tOnxrMwUNUY/s1600/Premium+Beautiful+Corset.jpg


hadiahkan dirimu dengan premium beautiful supaya sekeliling alert tentang kehadiran mu.......

Imagine yourself from FLABBY to CURVY  in just few minutes.....

a smart slimming solution , no pills...no diet....no exercise....most important no surgery anymore.......
just wear it constantly and get back your shape.........

call me now to get 1 set + 1 free gift....  




    




No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...