Wednesday, 30 January 2013

GAJI VS BELANJA BULANAN



So many kinds of people nowadays, have many many problem with finance..I can list down one by one da compulsory things that we need to support everyday, every month~!!

* Barang Dapur
* Minyak kereta
* Duit anak ke sekolah
* Yuran sekolah
* Bil elektrik / Air / Astro
* kad kredit
* Pinjaman kerajaan / swasta
* Bayar kereta / rumah

.......................... and many2 things..People, adakah kita salah seorang dalam kerunsingan masalah kewangan??Ask yourself!!! sampai bila kita nak jadi macam ni??Hari2 pergi kerja dari pagi- ptg - mlm..At the end of month, boleh kira dgn jari
tinggal 3 angka je..simpanan boleh buat x????


(arrgghhh!!really stress...stress..financial x pernah cukop!!!argghhh)

Macam mn nk buat simpanan untuk anak2 masuk belajar universiti?? PTPTN pun sekarang have many problem..one of da problem PTPTN mintak bantuan dgn KWSP..Diaorg pun decline..anak kita macam mn nnti?? nak bagi pinjaman dkt org ramai pun dh susah sekarang ni..Nak terus kerja ke lepas habis SPM?? Diaorg pun ade impian masing2...so, start from now we need to change our life!!tepuk dada tanya hati..sampai bila..sampai bila..!!!

So, start thinking!!!Adakah kita bekerja sehari2 semata2 untuk bebaskan diri dari hutang??@ kita bekerja kerana keseronokkan??urmmm..ask yourself!! If we don't change our self who else???"Be from no body to be some body"

Nilai RM 500 untuk belanja dapur 


dulu
   sekarang
belanja semakin besar dan semakin mahal tapi gaji  tak besar-besar dan kalau
 ada kenaikan tahun pun, kiranya bolehlah hanya nak tambah susu anak 2, 3 tin aje ......nak tak nak kenalah buat part time job kan....

masa muda ni lah nak kumpul duit....
masa sihat nilah nak kerja lebih ......
masa kosong nilah nak isi dan buat benda bermaafaat sikit......
masa hidup ni lah nak berbakti sikit......
masa senang nilah nak lagi senang......

Tahun 2013 ni jadikan tahun KEJAYAAN BUAT ANDA
takan nak berada di tangkuk lama.......
So guys, lapang2kan masa to book appointment with me..I will show u step by step da way to bring financial freedom to ur life..



I will share everything with u guys about this business..How this business can go far, can generate income 4,5 figure every month~!! and possibly 6 figure like my leader "hanis haizi"...and she only took 2 years to achieve it...with this business we can change our life turn around 360 *!!trust me guys...!!!

This business is sooo EASY, becoz we "Just follow da step & follow da leader"..!!We do by group, by teamwork..if we work alone, we can't go far...We will show u step by step to achieve ur dream!!





(Pilihan di tangan anda!!)

Lets have a chat & coffee with me...


BUZZ ME :
019-2503874

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...