Monday, 21 January 2013

PREMIUM BEAUTIFUL SIDE EFFECT...HELP U MORE...

#Premium Beautiful Side Effect..?? Seriously..??
Mestila ada side effect barulah tau berkesan ke tidak…betul tak? it’s just whether its in positive effects or negative effects..but not everyone will go thru this phase..depends on your body

Maksud Side Effect ialah the “Healing Crisis” yang akan kita terima bila kita mula2 pakai Premium Beautiful… Healing Crisis berlaku bergantung pada tahap kesihatan badan pengguna.  Healing Crisis ini berlaku kerana proses penyahtoksid dari dalam badan sedang berlaku. Uols tak perlu nak risau or bimbang jika mengalami masalah ini. Your body starts to change and adjust to its new surroundings and processes.

Please do not be afraid if you happen to go through any of these, it is actually a good sign that your body is reacting well with the corset and Healing Crisis will only last a few days.
DON’T WORRY and PATIENCE is the keyword!
Keadaan macam mana yang dikatakan Healing Crisis tu?


1. Migraine = Sakit KepalaTMJ Sufferer

yg paling selalu terjadi..don’t worry..ada yang pening2 ada yang migraine terus..but it’s just for few days je..It will subside slowly…it is a good sign indicating that the blood is circulating well and the body is adjusting to the detox process
TIPS: Drink enough of plain water for detoxing. 2L or more icon biggrin  Premium Beautiful Side Effect!


2. Back Pain



Normally dialami oleh orang2 yang memang dah ada slip disc or back pain. Mula2 akan rasa sakit lebih sikit dekat tempat yang u selalu sakit tu..Ni just proses permulaan tanda cik waist nipper sedang menjalankan tugas adjustkan tulang belakang anda ye..nothing to afraid of..hanya perlu tahan dan BERSABAR..Once dah ok u will definitely feel better even to lift up heavy things! Even ada jugak yang experienced lenguh2 satu badan, sakit belikat, sakit tengkuk jugak..keep on pakai without fail everyday 8 hours daily..Insyaallah it will subside slowly..My slipped disc pain is much reduced after wearing for a year plus now icon biggrin  Premium Beautiful Side Effect!

3. Kejadian pembuangan angin berleluasa :p

 

hoyeahh..!! ini normally berlaku utk org2 yang memang mempunyai angin tahap mega makanya kentut dan sendawa berlaku tahap berleluasa..u may control it or its just happen macam tu..uncontrollable....That shows a good sign as the Far Infra Red Rays in the corset helps to detox the body by removing all the unwanted gas in the body. So if someone heard you farted just smile and say ‘whooopsss thats my PB corset did that!’ lepas tu blah lari laju2 icon biggrin  Premium Beautiful Side Effect!

4. Gatal gatal 

Normally gatal kat breast, peha dan  perut..Gatal2 ini berlaku kerana toksin dari badan sedang dikeluarkan dalam bentuk peluh. Peluh2 ini adalah berasid. In some cases, akan wujud kesan kehitaman pada pinggang. Teruskan pemakaian agar toksin berasid itu dikeluarkan dari badan. Sentiasa cuci Premium Beautiful corset  anda dengan bersih selepas setiap kali memakainya especially if u noticed badan gatal2 lepas bukak or masa pakai premium beautiful corset..AND jangan malas SCRUB badan anda ye darlings semua!
TIPS: The best detergent to remove toxin from your Premium Beautiful corset is PB Wash! Soak for 30mins then only u rinse well and hang it till dry..easy kan?

5. Muntah2

Common for those yang ada gastric teruk or maybe ada angin yang teruk pun akan alami muntah2 ni..so bukaklah waist nipper tu sekejap until u feel better than put it on back..minum air panas2..kalau berlarutan silalah refer dengan doctor yea..coz premium beautiful corset dapat detect penyakit di peringkat awal

6. Frequent Urination

 

Trip ke toilet semakin meningkat membuang apa2 yang patut. Especially for those yang lepas bersalin normally masa pregnant banyak water retention so this is the time to flush it out. Again, not to worry coz with Premium Beautiful Corset, you tend to drink plenty of water than normal to help the body remove the toxic thus only by drinking plenty of water the body is able to remove the toxic through urination.

7. Demam


 yup, ada yang sampai demam masa mula2 pakai premium beautiful corset especially those yang ada sensitive body. You might experience fever for the first few days due to changes of process that the body is going through with Premium Beautiful Corset. As long as the body temperature is not as high as 40 degrees and its not prolonged nothing to worry of. just take paracetamol and monitor your temperature BUT KEEP ON WEARING YOUR PREMIUM BEAUTIFUL CORSET coz its material is made of Akwatek and Akwadyne which is good in controlling body temperature..SABAR!

So, untuk pengguna2 baru Premium Beautiful corset, kalau ada yang alami tanda2 kat atas ni janganla pegi simpan corset u dalam almari pulak ye.. it’s just part of the “Healing Crisis” and NOT everybody will go through it. ONLY SOME!
Enjoy your journey with Premium Beautiful Corset! I hope u love it as much as I DO
icon wink  Premium Beautiful Side Effect!
 BELUM ADA PREMIUM BEAUTIFUL CORSET LAGI????
Call me for free trial and consultation. Special discounts and free gift for you!

AZUHAMAN@GMAIL.COM / 0192503874
FOR PERKONGSIAN PINTAR INI

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...