Sunday, 13 January 2013

REWARD FOR THIS MONTH

salam dan selamat malam frenz,

malam ni saja nak santai coz sunday mode kan....

semalam zuha berpeluang dating my Mr HB....tak pi mana pun , just Alamanda Putrajaya....

apa aktiviti kami?....jom tinjau.....

ahah.....apa lagi kalau bukan shopping....sebenarnya nak ke low yatt but ada perhimpunan tu...so banyak jalan tutup dan pastinya jem....itulah terpusing ke Alamanda......apa pun enjoyed with the beloved one .....

for me......


Mr. HB


Alhamdulillah dengan rezeki yang diperolehi bulan ini dapatlah bagi reward lagi  for myself,  just a comfort shoe and top in a bright colour . Aura ceria sikit....

for Mr. HB, reward as my executive driver......kasi hati dia berbunga-bunga sikit kan.....Mr.HB ni senang orangnya apa yang I bagi itulah yang dia setuju, ok aje....

so work hard for next reward.....i memng suka shopping.......that y, i choose to do part time.....and  alhamdulillah diperkenalkan bisnes ini....





No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...