Tuesday, 3 June 2014

cuti-cuti#malaysia......#schoolbreak

salam dan selamat hari rabu 

apa pun meh doa dulu.....


al fatihah dan kalau nak buat solat dhuha ...sila lan dulu......zuha cuti.....semalam punya la happy sebab rasanyaganti puasa dah nak habis tapi tengahari dah.......over......huhuhu......

so insha allah puasa ganti tu akan dilaksanakan minggu depan......semoga allah panjangkan umurku untuk aku menggantikan puasa itu....

u all pi mana cuti sekolah ni......zuha lum ada kesempatan dan almaklumlah cuti lak dibekukan di sepanjang cuti sekolah ni......zalimnya bos ni.......ada oppss tergempar di seluruh pejabat kawasan .....zuah tak terlibat maklumlah tak leh tinggal ofis nanti usahawan mengamuk...hehehe...

anak-anak still tak habis lagi dok tanya .....tak balik kg ke umi.....kita kan nak tengok baby baru poksu......nenek kan nak buat kenduri......adoi.....anak-anak ku ...umi lagi lah nak balik....apa kan daya kerja perlu diutamakan dalam keadaan- keadaan tertentu kan.....tempat cari makan.....kena juga komitment dan tanggungjawab sepenuhnya.........

so malam tadi dok cari lah resort or hotel di sekitar #portdickson je at least boleh cover 2 hari cuti weekend kan.....terubat sikit kids tu.......iyalah tanggungjawab juga kepada anak- anak as long as they happy.....

sayang seribu kali sayang......last minute la katakan ......no rooms available at this date.....semua muka mencuka......so cari lagi...now....#melaka lak........so guys any suggestion place to share .....please do so k.....

in list tanjung bidara chalet....look nice chalet sea view.....wakakaka........so see u soon....


keep reading, with luv from azuha

1 comment:

AnneRaini said...

selamat bercuti ye...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...