Tuesday, 29 January 2013

SHANGHAI AKU DATANG........


  

sekarang ni kalau tengok promosi air asia, banyak offer untuk pi melancong  dengan tambang murah............tempat????? hanya tempat-tempat terpilih.....

u all kalau di beri peluang melancong...agak-agak nak pi mana???

then kalau macam tu dah kena buat bajet ni dan mula kena kumpul duit kan sebab banyak kos terlibat....mana ada free kan...

jeng-jeng tahun ni, zuha awal-awal lagi nak rebut tiket free untuk 5 hari 3 malam to SHANGHAI


 
tak tahan tengok biz partner lain dah ke merata tempat dengan free je...bukan mereka tak ada duit tapi kalau dah ditanggung FREE semua tak kan tak nak kau jah!!!! 

TAHUN LEPAS MEREKA DAH KE #HOLLAND/BELGIUM, #GUANGZHOU, #VIETNAM DAN DALAM MAC NI NAK #LONDON /PARIS....ZUHA???? TERLEPAS !!!! SEBAB APA????SEBAB LAMBAT BERTINDAK DAN SERTAI MEREKA....
 








TAHUN NI ZUHA AKAN PASTIKAN ZUHA BERADA DALAM PERUT MAS NI DENGAN MEREKA SEMUA....U ALL NAK IKUT ???? JOM BERSAMA ZUHA



kenapa nak beriya-iya benar nak rebut tiket ni????

sebab nya semuanya free dan tujuan pi semata-mata nak shopping dan lawat tempat menarik.....
pergi balik naik MAS ....layanan VIP dan cam tahun-tahun sebelumnya siap carter kapal terbang sebab terlalu ramai ahli group yang dapat pi
hotel, makan, shopping, jalan-jalan ditanggung beres......  

so apa lagi call me untuk sertai kami ke #SHANGHAI Julai ni...

 



beruntungnya zuha sebab dalam group #GLAM,,,kenapa GLAM sebab kami ada rahsianya bagaimana nak tiket free tu....

call zuha kay   0192503874

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...