Sunday, 3 February 2013

SIAPA PUN BOLEH.......

Sejak kebelakangan ni ramai yang dok tanya....sapa yang boleh pakai korset premium beautiful?????? jawapan saya adalah senang je....SIAPA PUN BOLEH PAKAI....
MAKSUDNYA KORSET ini tidak hanya khas untuk orang yang berbadan gemuk yang nak kurus saja.....
kenapa saya katakan begitu?????...kalau masih ingat last post zuha ada bagi info pasal shape kan......so premium beautiful telah direka khas untuk pelbagai bentuk tubuh badan......dan didatangkan dalam pelbagai saiz....
 
tak percaya lah...lagipun kalau saya kurus buat apa pakai korset?????
 
dalam post zuha yang terdahulu ada post mengenai #FATIN LIYANA (top blogger) yang berbadan kurus tapi still pakai korset premium beautiful dan kenapa dia pakai juga dimaklumkan......
 
di dalam post ni juga zuha berikan seorang CDM group #GLAM yang juga berbadn kurus tapi pakai korset .......tak lain tak bukan CDM Adibah 
 
Dia berbadan kurus dan berwajah cantik tapi kenapa dia pakai korset ni......so disini zuha pinjamkan cerita beliau.....
 
CDM ADIBAH KARIMAH
 My Great Leader & Me
 
 
Salam...what da meaning si kurus @ si skinny??heeeee..ramai org cakap my body too skinny..x cantik, x menarik, x mantap, tulang belakang sama je ngan bahagian pinggul di belakang.many things to do to make my body look curvy,nice, beauty..beli losyen la,itula..tapi x menjadi pun..hukss..hukss..tapi tu  
DULUUUUUUU LAAAA..sebelum pakai PREMIUM BEAUTIFULLLL!!!gheeeee...tapi SEKARANGGGG sgtlaaa ketara bezanyaaa when i used PB by my OWNSELF..Huhuhuhu....Alhamdullillah banyak permintaan di luar sana nak pakai PB & nak tahu kehebatan memakainya when they look i'm diffrent before & after..Nak story ckitla about myself ..tis my directly testimonial..Sebelum nie, mmg i x pakai pun PB..da lama my frenzz promote to used it..tapi banyaaakkk sgt alasan i bagii..kalau si kurus di luar sana pun, mesti bagi alasan yg sama mcm i.."i kan dah kurus, buat ape nak pakai..nnti lagi keding, tercekik kat pinggang..dahla kurus, then nak pakai corset lagi..nk mampus keee??hehheheeeeeee.."tapi sebenarnyaaaaaa itu adalah FAKTA YANG SALAH..kalau si kurus, mesti akan cakap " corset tu just untuk org gemuk, bdn berisi, bolehla pakai..kalau kurus2 mcm kita nie buat apela pakai"...ADOIIIIII....Tapi guyss sebenarnya , SI KURUS yg sebenarnya memerlukan CORSET..X kira kurus, gemuk, keding, bulat, montel n bla..blaa..sumenya need to used CORSET especially "PREMIUM BEAUTIFUL"..WOwww...its so amazing!!!dari yang xde shape mcm i nie, dah tukar jd shape when pakai kebaya, dress..dari yg xde pinggul, dah naik jadi ada pinggul..(xla sekata dgn tulang belakang)..heeee..breast pun maintain bebbbb..xde buncit2 air..overall i just wanna say here "I'M REALLY IN LOVE WITH PREMIUM BEAUTIFUL"..SO guys yg diluar sana, yg mana bergelar "si kurus@ si skinny"..U must try by your ownself..TRUST ME!!! WE need corset PB to change our body to be more beautiful, nice & luvly...

(before used PB..x cun,x menarik, sekata jeee..gheee:)) beza tak gambar dia dengan gambar diatas
#credit to cdm adibah

itulah ciri-ciri korset premium beautiful yang paling utama iaitu 30% untuk kecantikan dan 70% untuk kesihatan.

kurus bukan bererti cantik dan gemuk bukan bereti tak cantik, asalkan ada curve melambangkan rupa bentuk wanita yang anggun...

so pm me untuk test kat your body immediately to drastic changes comes true!


buzz me 0192503874

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...