Tuesday, 12 March 2013

CONCEIVE........INSHA ALLAH U CAN!









suka tak tengok gambar-gambar ini???????


ANAK ADALAH ANUGERAH YANG TIDAK TENILAI YANG DIKURNIAKAN OLEH ALLAH KEPADA HAMBA-HAMBANYA YANG TELAH BERKAHWIN....ANAK-ANAK ADALAH PENYERI KELUARGA...ANAK-ANAK ADALAH PENYAMBUNG WARISAN KELUARGA DAN RAMAI ANTARA KITA BANYAK MELAKUKAN SESUATU DEMI UNTUK ANAK-ANAK...KERANA ANAK ADALAH TANGGUNGJAWAB KITA YANG PALING BESAR SELEPAS TANGGUNGJAWAB KEPADA IBUBAPA .......DALAM MEMENUHI TANGGUNGJAWAB KITA KEPADA MANUSIA SEBAGAI KHALLIFAH ALLAH .......


DALAM LINGKUNGAN KEHIDUPAN ZUHA , ADA KALANGAN KAWAN-KAWAN YANG MEMPUNYAI ZURIAT WALAUPUN TELAH LAMA BERUMAHTANGGA ATAU DENGAN KATA LAIN 'BELUM ADA REZEKI ' @ SUSAH SIKIT NAK CONVEICE @ 'DALAM PROSES'.......

APAPUN ZUHA DOAKAN KAWAN-KAWAN BERSABAR DAN BANYAK BERDOA, BERUSAHA DAN JANGAN SEKALI BERPUTUS ASA.......YAKIN DIA MAHA PENCIPTA DAN PEMURAH.....CEPAT ATAU LAMBAT, SEMUA ITU KETENTUAN ALLAH CUMA


 KENALAH BERUSAHA DISERTAI DOA......SEBAGAIMANA FIRMANNYA...


"Dan di langit terdapat (sebab-sebab) rezekimu (rezeki yang ada di langit seperti turunnya hujan yang dapat menyuburkan tanaman-tanaman yang menjadi sebab rezekimu dan sebagainya) dan terdapat (pula) ada yang dijanjikan kepadamu (ialah takdir Allah terhadap tiap-tiap manusia yang telah ditulis di Lauhul Mahfudz). Maka demi Tuhan langit dan bumi, sesungguhnya yang dijanjikan itu adalah benar-benar (akan terjadi) seperti perkataan yang kamu ucapkan." (QS. Adz-Dz├óriyat: 22-23) 


                  CONCEIVE????.......TRY THE BEST WAY!

zuha dalam post ini nak share dengan kawan-kawan yang mencari alternatif untuk conceive ni , ialah memang rezeki dari allah taala, tapi kita kena usahakan.....sesetengah daripada kalangan kita hanya menganggap " tak apalah, ada rezeki, ada la tu...." , so mana usahanya????.....seumpama kita nak atau tidak....mungkin kita tidak dikurniakan zuriat seperti kebiasaan orang lain....tapi yakinlah itu ujian paling besar dari Allah untuk kita.....dan itu juga kelebihan kita dari orang lain......




 apa yang boleh zuha bantu hanyalah suatu cadangan rawatan alternatif iaitu menggunakan kombinasi di antara pemakaian korset Premium Beautiful dan pemakanan pil Herba Maharani.(mungkin ada yang kata , nak jual barang la tu! iya zuha memang nak jual barang) , tapi barang yang bermutu yang telah ada testimonialnya yang berjaya da zuha rasa tak salah zuha nak share perkara yang baik kan. Mungkin ada kawan-kawan yang telah mencuba pelbagai cara rawatan dan perubatan yang berkemungkinan telah berhabis beribuan ringgit dan ada juga yang masih mencari-cari kaedah yang bersesuaian dan kos juga penting.



 Kombinasi kedua-dua produk ini boleh membantu dari segi kesuburan wanita~ ia bukannya alat atau ubat ! tapi rawatan alternatif, diantara rawatan TERMURAH tetapi BERKESAN di pasaran. Namun, terdapat pelbagai faktor yang mengakibatkan masalah kesuburan. Kedua-dua suami dan isteri dinasihatkan agar membuat pemeriksaan doktor terlebih dahulu. Jika disahkan bahawa tiada masalah kesihatan yang menyebabkan ketidaksuburan, jadi anda boleh mengambil set Premium Beautiful & Herba Maharani supaya menambahkan peluang anda untuk mengandung.

Ianya membantu menambahkan darah dan tenaga batin badan. Ia berkesan untuk mengawalatur peredaran haid yang tidak tetap & menangani masalah-masalah wanita seperti kesakitan haid, keputihan, mengecutkan otot rahim selepas bersalin, mengawalatur rembesan hormon dan sebagainya. Keberkesanan produk ini dapat dirasai selepas makan untuk 2-3 bulan. -Menyelesaikan masalah kronik wanita dan gadis remaja (senggugut, keputihan, peredaran haid, usaha mengelakkan kemandulan dan lain-lain) ia juga menguatkan otot rahim.


Bagaimana Premium Beautiful berfungsi pula? Ia tanpa sedar semasa memakainya dia menstabilkan kedudukan rahim, rahim jadi naik ke posisi yang sebenarnya, jadi seterusnya rahim akan bersedia untuk proses hamil, melancarkan darah keseluruh badan secara tidak langsung membantu menyuburkan.

Kegemukan juga akan menyebabkan ketidakhamilan, jadi Premium Beautiful sangat membantu untuk menurunkan berat badan.

Disini juga dikongsikan testimonial yang telah mengambil testimonial ini.

 kes 1 (kes sebenar terjadi tapi dengan menghormati pelanggan ini zuha tidak akan menyiarkan nama beliau...)

..........salah seorang pengguna premium beautiful zuha yang telah berusaha untuk mendapatkan zuriat kedua selepas anak pertama berjarak 8 tahun ......menyatakan perasaan sungguh gembira kerana selepas pemakaian premium beautiful dalam 2 bulan , dia disahkan mengandung kembali.....(ianya memulihkan kembali hormon yang ada dalam badan kita).....syukur padaNya....

kes 2 :kak Mahmumah

Beliau merupakan pengusaha taska di Bandar Baru bangi.......tujuan nak pakai korset premium beautiful sebab nak jaga kesihatan......setelah 6 bulan dia pakai ,dia didapati mengandungi.....(umur beliau ketika itu awalan 40 an...)dia sungguh terkejut dan sungguh gembira kerana anak-anaknya sudah besar panjang dan kalau tak silap yang bongsu ketika itu dalam belasan tahun....walau bagaimanapun dia dinasihati menguggurkan kandungan atas faktor penyakit lelah yang dihadapi plus umur....(nasihat doktor)

juga menunjukan hormon dalam tubuh yang distabilkan dengan pengalian darah yang betul...

kes 3:



kes 4:

Premium beautiful by Waney Zainuddin, testimonial premium beautiful, ingin hamil dengan premium beautiful, trying to conceive, free gift premium beautiful, usaha tawakal hamil, herba maharani hamil, premium beautiful shah alam


so apa kata kawan-kawan yang dalam usaha to conceive , just try this superbrand korset dan rasailah sendiri, kedudukan rahim kita kemas di tempatnya.......beli korset ini tak menyesal sebab banyak lagi kegunaannya dan untuk pakaian yang paling akrab dengan wanita......kalau makan ubat dan perubatan lain ada kesan lain, kalau pakai premium beautiful ada kesan juga ......anda kelihatan cantik dan mendapat kesihatan yang elok......




note: ini hanyalah sebagai salah satu usaha kita sama kita mendapatkan perubatan lain yang penting niat kita meminta padaNya, jangan taksub dan percaya pada yang lain selain dariNya....




keep reading, with luv from azuha

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...