Thursday, 4 April 2013

JOM! BINA KERJAYA ANDA DISINI!!!!!!

perlukan pendapatan tambahan?????

anda sedang mencari kerja?????

tak tahu bagaimana nak buat business?????

perlukan mentor untuk berjaya dalam perniagaan?????

jom mulakan perniagaan ini......

jualan seharinya mencapai rm40juta sehari

setiap saat ada saja pesanan masuk 

hanya sekali beli

keep slim , keep money

bonus diberi tepat pada masanya pada setiap bulan

testimonial business:

1. Hanis Haizi (MY IDOL and FOUNDER GLAM)

gambar hanis semasa title 'housewife'

kini selepas 3 tahun menceburi perniagaan ini , income sebulan dah cecah 6 figure




terkini menjadi business women vs selebriti 


2. MAISARAH IBRAHIM (MY MENTOR)



gambar beliau semasa baru-baru menceburi bidang perniagaaan


kini , memperoleh 6 figure sebulan bukan igauan semata

3. ADIBAH KARIMAH




" Alhamdulillah, finally my dream comes true untuk melihat keindahan bumi Allah swt di Kota London & Kota Paris...Holiday for 10 days and 7 nights was so amazing!!..The best trip so far..Everyone really enjoyed! happening! fantastic Green Leaders Group Malaysia...I miss already detik2 kegembiraan, suasana hingar bingar dalam bas & of course sama2 menyanyi dalam kesejukkan negetif celcius!" - adibahkarimah

4. Arniza

Azniza Arshad : Premium Beautiful Agent



"Tak sampai sebulan join, 2-3 set released! Dan yang lagi best, tengah bulan, Niza dapat lagi cash dekat 4.5k untuk bulan pertama bonus berniaga. Sehingga lah ke satu tahap, permintaan terhadap korset Premium Beautiful ni melebihi stok yang ada dalam tangan. Senang cerita, set Niza mmg dah habis. Macam tak percaya je ramai wanita cari produk ni.
Sebab mentaliti Niza sebelum berbisnes PB ni, 'Ada ke orang nak pakai korset'? ... Tapi, bila dah menceburi, MEMANG RAMAI YANG CARI korset sebenarnya!!! Salah satu sebab barang orang pompuan. :) " arniza

(testimonial bisness partner di atas zuha kongsikan pengalaman mereka yang senior dan yang masih baru dalam #glampreneur, so guys boleh lah nilaikan sendiri ......)

I'm already joined! yeayyyyy!

for me ! kenapa i joined sebab saya nampak perniagaan ini sesuai untuk buat part time dan untuk bersara awal , kerja ofis ni bukan nak kata apa, dah bertahun malah hampir 13 tahun dalam dunia perkerjaan yang timetable nya 8 to 5 , so dah letih rasanya , zuha nak cari sesuatu yang lain dan variasikan kehidupan, sementelah pula buat biz ni yang bukan saja boleh tambah pendapatan , tapi tambah ilmu,  kesihatan, rakan dan beri kehidupan yang lain sikit. nak buat kerja yang kita buat dan dapat tengok kejayaannya serta penat lelah kita berbaloi dengan apa yang kita buat.... macam  mai zuha tak kenal pun mai, just melalui blog...dah baca cerita-cerita mai.....dan zuha rasa kenapa aku tak ambil pelluang ini....terus contact mai.....dan kami jumpa...alhamdulillah....sekarang become friend vs mentor ...tq to mai....zuha nak cuba hidup luar biasa dari biasa.....pergunakan masa dengan sebaiknya....kenapa tumpu satu pekerjaan saja kalau boleh buat lebih....


muka masa mula-mula join dulu

perubahan imej kena 'kliks' dengan business

next?????   will be you !!!!



let's touch the star together in the beautiful biz


call me 0133851505 @ whatapps @ email to azuhaman@gmail.com



yang keep reading, with luv from azuha

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...