Thursday, 6 June 2013

ANDA MEMINATI PEPLUM.......MARI MEMILIKINYA....





sekarang banyak rekaan peplum mencuri pandangan dan pilihan muda mudi dan tidak ketinggalan ibu- ibu dan boleh dikatakan semua wanita meminati rekaan baju design peplum ni kan......cantik-cantik....




dari baju kurung moden , blouse , jaket , jubah dan berbagai-bagai rekaan baju , ramai wanita yang nak mencuba cutting peplum ni kan....




















dan mungkin ada yang dah berangan , bila raya nanti nak pakai baju yang bercutting peplum ni kan......tentu cantik...

tapi adakah cutting peplum ni hanya sesuai untuk mereka yang mempunyai bentuk bandan yang slim saja.....

tak semestinya kan....kalau slim tapi sekeping buat apa kan , yang pasti pemakai mestilah ada bentuk 'kewanitaannya' ....bentuk kewanitaan..?????

maksudnya ada le shape dan cutting yang sesuai ......

jangan risau , siapa pun boleh cuba rekaan peplum ini .......

bagi yang ada sedikit "isi" lebih (apa tu ????) lelemak di badan la......supaya tidak nampak berketul bila u olla pakai peplum ini apa kata cuba sarungkan #premiumbeautifulcorset dulu then your peplum.....dan lihat perbezaannya.......tentu cair hati cik abang......



dengan #premiumbeautifulcorset ini anda automatik boleh sembunyikan " isi lebih anda " tu......tentu u olls nak jadi cam ni kan.





dan orang yang kurus pun  boleh pakai #premiumbeautifulcorset untuk nampak ada cutting nya...jangan sekeping je.....


so kalau sapa-sapa berminat nak dapatkan premium beautiful corset ni boleh pm atau call me now 
013 3851505 untuk tempahan sebelum raya ......dekat raya lagi sold out malah susah nak dapat saiz anda....

sapa cepat dia dapat......dapat diskaun dan hadiah misteri.......yang memungkinkan anda boleh memilik peplum sekali kiranya pembelian 2 dalam 1 la ni......cepatlah (hanya terhad kepada 5 orang yang terawal sahaja) 




keep reading, with luv from azuha

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...