Monday, 17 June 2013

ANOTHER CROWN DIAMOND.....SHINING THE GLAM....



pagi ni sibuk dengan kerja , semakan borang permohonan, tapi rasa cam nak stop utk 5 minit break, otak pun tepu juga buat benda yang sama in a long time kan....

so sementara hati dok meruap-ruap ni zuha nak update le pasal biz ni sikit .......lagi kejayaan seorang surirumah yang berjaya menjadikan hidupnya berubah 360 darjah dari pendapatan RM0 ke RM puluhan ribu ringgit per month , waduh....gempak kan......dari orang biasa ke luar biasa........

so adakah modal menjadi penghalang untuk kita berjaya ?????? sebab ramai suri rumah di luar sana yang mengatakan bahawa dia tak boleh nak mula perniagaan ini sebab tak ada modal besar......siapa kata perlu modal besar........yang penting dan paling utama keinginan kita .....mahu keluar dari masalah kewangan....mahu berubah ....mahu jadi usahawan.....mahu jadi seperti mereka ini.........so yang utama ada kemahuan anda sendiri.....kemahuan boleh jadi kayu api pembakar semangat kita ......modal adalah minyak untuk teruskan kelangsungan api  semangat itu . so apalagi yang engkau tunggukan......jangan renung....jangan tangguh...teruskan langkah pertama........ 

CONGRATULATION AND CELEBRATION TO NEW CROWN DIAMOND IN GLAM.....SHALIZA AZIZ 

INI SALAH SATU PETIKAN PEMBAKAR SEMANGAT ZUHA MENGENAI SHALIZA NI....


"Ieja sendiri rasa seperti dlm mimpi bile setiap bulan ade duit lebih masuk dlm akaun .. bukan sket, 4 - 5 angka which lagi banyak dari gaji tetap yg dah bekerja selama 7 tahun .. Slalu bile ieja share biznes opportunity pada kawan2 or sesiapapun, mereka akan cakap ko buat la dulu .. Hmmm .. sgt rugi tau .. coz sepatutnya kita amik peluang rezeki ni & buat bersama2 .. 

Kadang yg cakap macam tu memang dalam keadaan kesempitan wang .. Tapi cube menidakkan keperluan (denial stage) .. Dulu2, 10 tahun lepas biasanya kalau suami isteri bekerja mesti hidup mewah .. Pada masa tu jugak, jarang kite dengar org buat kerja part time or mencari side income .. Tapi skang kerana kenaikan taraf hidup yang tak setara dgn kenaikan gaji, memaksa kita semua mencari alternatif .. Tak percaya, cube baca ni

Jadi cube kite buka minda & beri peluang pd diri sendiri mencapai something better for ourself & family .. Biznes ni sgt flexible, buat secara part time pun boleh .. Average time spend per day juz about 2 hours .. berbaloi tak klau spend 2 jam boleh dapat 4 - 5 angka?? Kite bekerja 8 - 10 jam dapat amount yang sama @ less pun tak pernah mengeluh kan .."

BEST TAK JADI CAM GINI......SO APA 

LAGI JOM BERSAMA ZUHA , KITA 

KONGSIKAN.....

013 3851505 

CALL FOR FREE CONSULTATION AND 

SEMBANG BIZ.......


keep reading, with luv from azuha

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...