Wednesday, 5 June 2013

MULAKAN SEKARANG PERSEDIAAN ANDA....


hari ni dah 26 rejab, lagi 2 bulan lebih kita insha allah akan menyambut raya 

biasa lah time-time dekat puasa dan raya ni ramai orang dah mula buat persiapan untuk raya....ada yang dah beli kain untuk ditempah , bahkan boleh dikatakan semua kedai-kedai jahit dah 'tutup' untuk tempahan kan.....

ada yang buat persiapan awal tu ok lah....dan ada juga tak kurang buat persiapan last-last minute....

dan kemungkinan yang besar adalah kerana faktor kewangan yang tidak menentu kan...

hari raya malah dibulan puasa biasanya kita semua perlukan lebih modal sikit kan......maklumlah bulan puasa nak memenuhi keperluan permintaan makanan ahli keluarga dan sudah semestinya bulan puasa ni kita dah start buat persiapan untuk membeli dan mneyediakan bayu raya , kuih raya , dan segala macam benda untuk raya .....lebih penting keperluan untuk balik kampung untuk bersama-sama ahli keluarga yang lain kan....

so apa kata tahun ni kita buat persediaan awal untuk menyambut puasa dan raya kelak.....

di sini zuha nak share dengan u olls semua bagaimana cara mudah untuk tambah pendapatan dan mana tahu ianya detik permulaan yang baik untuk kita ceburi bidang perniagaan....

tambahan lagi produk yang dijual mendapat banyak permintaan mnejelang raya......kalau tak caya cubalah tengok nanti malah kalau ditanya adakah kita ingin kelihatan cantik dan slim di hari raya ????, kita juga akan rasa gembirakan kalau dapat pakai baju trend sekarang peplum ke kebaya ke atau juga yang bercutting menarik kan...???? pasti kita akan kembang telinga dengar pujian dan teguran kekeawan atau ahli kellarga yang lama tak jumpa ...." kuruslah kau sekarang" ....@ "makin slim dan cantik kau sekarang ni ana....."...dan rahsianya pastilah #premiumbeautifulcorset kan.....

so untuk projek raya ni .....kalau kita ambil peluang ni , insha allah tak de la kita berserabut nak cari duit untuk raya last-last minute .......ianya pasti dapat selagi kita mahu.....





jika anda bermula sekarang , insha allah pada 10 hb julai anda dapat RM3000 dan ++++ dan kalau bulan ogos , tambah lagi RM2000 - RM3000 dan mungkin ini permulaan untuk anda lebih berjaya mendapat 4 , 5 figure sebulan kelak....

so pm azuha untuk detail atau sebarang pertanyaan....

INGAT ! persediaan awal mengelakan sebarang kemungkinan seperti tahun lepas !........ambil peluang ini untuk membolehkan anda memberi lebih kepada orang tersayang .....


keep reading, with luv from azuha

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...