Sunday, 23 June 2013

pakai dulu baru tahu .....premium beautiful.....

betul ke korset ni tahan lasak ?????

u olls pernah tengok atau pegang tak korset premium beautiful ni @ just tengok-tengok dalam gambar kat internet ni saja ?

zuha pernah ketemu seorang customer yang banyak kali zuha approach dan perkenalkan #premium beautiful ni dan katanya dia tak berminat malahan katanya juga dia dah ada beli korset yang 'sama' dengan  Premium beautiful . so zuha pun ok lah sebab dia dah ada korset kan.....

tapi awal bulan ni dia call zuha dan cakap nak tengok sendiri korset premium beautiful ni sebab katanya lagi, ramai yang kata korset ni tak kendur jahitannya , fabriknya tak luntur even kain nya masih dalam utuh serta selesa di pakai dalam tempoh seharian walaupun dah bertahun pakai....mula-mula dia tak percaya kerana baginya apa saja yang dipakai, tambah lagi hari-hari pakai dan basuh pasti ada perbezaannya kan.....kainnya mesti lembik atau warna dah suram je kan.....

Kami bertemu dan dia teruja nak tengok sendiri korset ni.....(dalam hatiku , " dia ni mesti dah xcited kot nak buat perbandingan ) ......dia mengeluarkan korset yang dia kata " jauh lebih murah tu tapi sama", apa lagi, korset dia punya memang jauh sangat kualiti material fabriknya berbanding dengan Premium beautiful dan kalau pegang " lembik" (sorry kak tak bermaksud nak caci k..) , dia pun mula tersentak dan mengakui sebab apa harga korset premium beautiful ni mahal.......zuha kata padanya " saya ni dah pakai hampir 5 tahun , cam tu le dia ......walaupun basuh hari-hari...tiada perubahan ..."

" patut la life time guarantee"... katanya dan kami sama-sama ketawa....

mulai hari itu dia terus beli 1 set dengan zuha dan still jadi pemakai yang setias....kesannya .....premium beautiful still in good condition but she ????? 

She's in very-very good condition coz ! la sebab dah turun berat badan about 7 kg.....good job dear !

so kepada frenz , yang lum ada korset , kalau nak test leh la call zuha k, 

then untuk bestie-bestie,  zuha ni leh la bagi diskaun nanti for hari raya kan...mana tahu raya tahun ni agak-agak nak melaram lak .

check it out !


premium beautiful di perbuat dari fabrik ini.....






keep reading, with luv from azuha

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...