Tuesday, 11 June 2013

pengusaha batik menukar arah ke GLAMPRENEUR.......pendapatan RM50k ke atas


kalau u olls perasan , zuha sentiasa memuatkan cerita sucess story mengenai CDM-CDM dan lain-lain biz partner dalam GLAM ni........bukan apa sebab cara dan kami berkongsi ilmu yang sama ......bukan bersaing tapi saling membantu ......

kali ini zuha nak share sucess story seorang pengusaha batik maksudnya dia telah menjadi usahawan, tetapi kenapa dia memilih untuk join group GLAMpreneur ni ????.........

kenapa dia nampak senang dengan cara ini ????

sebabnya ......produk dah ada ...establish lagi.....permintaan tinggi , ilmu diberi percuma oleh mentor ...bimbingan dan tunjuk ajar.....dan sudah semestinya tabung kereta , package perlancongan free dan bonus yang banyak .......

kalau berniaga sendiri banyak sangat pancarobanya dan kita kena buat dari A to Z sendiri.....malahan semuanya tanggungan sendiri........kalau rugi lagi haru dan hilang semua modal....

so kepada pengusaha atau peniaga di luar sana yang nak xplore atau buat part time dan sampingan produk jualan boleh la cuba cara kami......u olls tak kan rugi sebab modal dapat bulat semula.....dan barangan not out to date k.....berpuluh tahun dalam pasaran .....design dan harga tetap maintain.....so modal dapat semula.....tak kan rugi  (kecuali kalau tak jual la...)



Dari seorang pengusaha batik menjadi seorang Glampreneur yang berjaya , #CDMadibahkarimah , pendapatan sekarang RM50,000 atau lebih sebulan dalam tangan dan dah pakai #BMW 5 series gitu....baru 2 tahun dalam biz ini...


kisah adibah karimah sebelum menceburi bisnes korset premium beautiful ialah mempromosi batik sutera asli di giant kedah

zuha amat kagum dengan beliau . side biz partner zuha dalam GLAM......hanya ambil masa setahun untuk capai level tertinggi kerana dia committed dan mengikut apa saja yang diajar oleh #CDMHANISHAIZI....

..."tapi langit tidak semestinya cerah, pasti ada mendungnya..thats why "Be in da right group" is very important!!....you can read my story from the link..;p...so, now i manage to do this business as full time with cdm hanis~!!... "adibah

tq cdm adibahkarimah , story u menaikkan semangat ku....walaupun tidak ditakdirkan berada dibawah pimpinan beliau , tapi zuha still pround sebab kami berada dalam circle yang sama ....ilmu dan cara yang sama...malah still dapat ilmu cdmadibah dalam kelas di GLAM ....semua CDM di GLAM ni bagus-bagus, kami bukan bersaing sesama sendiri tapi menggunakan cara yang sama itu yang penting.....

zuha dipertemukan dengan #CDM maisarah yang humble dan cdm kedua dalam GLAM , sentiasa bersedia membantu anak buahnya......bangga dengan pencapaiannya juga......


so kalau sesiapa pernah gagal dalam perniagaan ini , jom rejoin ..... sokongan group adalah penting ......GLAMpreneur akan selalu di hati........

nak tahu caranya cepat call me 0133851505....k dan kalau nak tengok atau jenguk-jenguk ke kelas GLAM juga dialu-alukan , call me untuk bersama-sama ke kelas jumaat ni..... 






keep reading, with luv from azuha

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...