Tuesday, 11 June 2013

SERONOKNYA BEGINI........SIAPA PUN BOLEH....

syukur alhamdulillah,

tengah-tengah "kering" sikit tengah bulan ni tetiba ada customer bank in duit....RM500...yahoo!

syukur la kan rezeki tak diduga kan....ini lah pukulan kalau buat part time job ni......multiple stream income.....(rujuk post yang lalu mengenai topic ini )

perniagaan ini adalah pelaburan dan yang bestnya produk laris tak kira masa serta , life time , tahan lama maksudnya barang tak rugi jika tak dapat jual on the spot dan barang customerboleh guna lama.

banyak baranngan yang dijual memang killer produk dan memenuhi keperluan permintaan pelanggan dari healhty product , beauty produk dan house hold product .......ada #premiumbeautifulcorset , #biovelocitysleepmate , # biozone , #bioaura , #BBcollagen , #lactolite , #marinesoup dan sebagainya ...

produk lama dalam pasaran bukannya ciplak mana-mana produk.....

yang paling best ada perniagaan dan income mengancam......

malahan ada #greenleaders ni yang dah jadi #selebriti hangat......

selain tu dapat perhatian yang umum di mana-mana magazine , media masa , pereka fesyen terkemuka dan barangan jenama antarabangsa sampai ada buatkan party khas untuk #greenleaders....like as #chanel , #gucci , #BMW

#greenleaders berupaya mengeluarkan puluhan ribu ringgit untuk busana for red carpet , kereta #BMW 5 series , melancong ke tempat-tempat menarik seperti  londonparis , holland , korea , tokyo , switzerland dan lain-lain tempat dengan free of charge , hotel penginapan yang mewah dan yang paling best dapat bawa ahli keluarga mengerjakan umrah .....

so apa lagi yang engkau ingin kan ....sahut lah cabaran ini.......

call me 0133851505, email azuhaman@gmail.com , whatapps , line......senang aje....pasti dilayan.....



keep reading, with luv from azuha

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...