Monday, 1 July 2013

NYAHKAN BAU DALAM KERETA YANG TIDAK MENYENANGKAN....BIO ZONE CAR STERILIZER

kalau anda buka pintu kereta , tetiba ada bau yang tak menyenangkan tertusuk di hidung , apa reaksi anda ?????

aduh.....bau masam , bau rokok , bau peluh , bau tumpahan makanan .....tentu mood kita terus hilangkan ....tambahan lagi di kala waktu pagi semasa nak ke tempat kerja......

bukan kah dah ada pewangi kereta ...mana ambi pure , glade ke, dan segala mak nenek jenama car perfume anda....?????

car perfume ni boleh dikatakan hanya sementera sahajakan....jangan harap nak sampai 3 ke atau 6 hari......masuk hari ketiga biasanya baunya....dah berkurang kan.....

kenapa tak guna car sterilizer , BOI ZONE gitu cam gambar kat bawah ni.......





Sistem purifikasi udara dalam kereta yang menggunakan teknologi 'cold plasma '  yang mengabungkan oksigen dan ion dalam udara untuk menghasilkan ozon (03) .

Ozon dapat singkirkan bahan pencemar seperti VOC yang berbahaya dan bakteria , menyegarkan udara . Neutralkan gas beracun dan singkirkan bau tembakau atau bau-bau lain (bau durian yang memeningkan contohnya !)

ianya ringan , mudah digunakan dan selamat serta mesra alam yang dapat beri udara segara , 

ianya boleh digunakan selama 3 tahun seyiap hari penggunaan.....jimatkan....


so kepada isteri-isteri yang tak tahan bauan kereta terutama bila sang suami merokok .....dapatkan BIO ZONE CAR STERILIZER NI SEKARANG.....

HUBUNGI zuhauntuk penghantaran segera......

0133851505

keep reading, with luv from azuha

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...