Tuesday, 14 January 2014

FAMILY ALWAYS COME FIRST.......



SALAM ......

dah lama zuha tak berceloteh.... ada banyak sangat sebab......dan yang pasti malam ini baru berkesempatan untuk berkongsi story mory kan....

zuha rasa tajuk yang ingin dikongsi adalah tempat yang mesti dilawati dalam negara.......
sebab zuha pilih tajuk ni ??? sebab hujung minggu ni ramai yang bercuti panjang and also the end of jan.....jom jalan-jalan.....lokasi. ??? adalah........#moribgoldcoastresort.....hulala.....
zuha cadangkan tempat ni.......kerana 
ianya best and santai terutama family yang ada anak-anak kecil...sebab tempat ni 2 + 1 iaitu resort + waterpark.....

zuha berkesempatan membawa family dalam tahun lepas ..... especially my lovely mum and my poksu (masih dalam alam honeymon pada waktu itu..) ....walaupun semalaman sahaja but we all happied and enjoyed ......at least we move to other view....tak la view around our home je kan....iya la home is like as a heaven for us but sometimes we must goes around......aura kita akan beralih angin sikit kan.....



For me it's  a gave ! sincere time whereas i can sit beside so closer with my mum.....maybe she need to share something.....
orang kata luahan , keluh kesah, or apa saja yang dia rasa nak bercakap dengan seseorang especially anaknya kan......sebab waktu dan jarak memberi kami hanya sedikit masa emas ......
biasanya time balik kampung saja boleh sembang dengannya secara face to face kan....itu pun, kalau time raya masing-masing sibuk....so masa still kurang kan......time holiday cam gini boleh lah bermanja - manjaan dengan ibu .....beside that zuha bawa juga my small family of cause la.....poksu and moksu and my sister with her comel sarah.....so orang kata rezeki dikongsi bersama......bukan sengaja nak menunjuka baik or whatever....tapi memang zuha akui akan rasa senang berkongsi apa yang zuha rasai or dapat denngan orang yang terdekat tambahan lagi jika adik-beradik lain juga perlu merasainya juga.....ibu sementelah la sebab zaman muda dia tak pernah ke mana.....so time dia masih larat dan sihat untuk berjalan dan rezeki kita ada ....bawalah mereka berjalan.....

inshaa Allah kalau rezeki lebih sikit boleh la bawa jalan-jalan jauh sikit kan and hli keluarga lain pulak kan....

kenapa zuha pillih #Goldcoastresortmorib ni   ???

Gold Coast Morib


1. tempatnya cantik , apartment 3 bilik sebab ramai kan....


2. harga berpatutan dan dalam kadar mampu .....untuk apa;rtment 3 bilik costing about RM550 online booking..... puashati la sebab penghuni ada 12 orang termasuk kids..

3. ada water park so that kids more enjoyable dan funable

4. pantai yang cantik

5. makanan yang sedap dan banyak

apa pun kita orang enjoyed , siap naik atv lagi ....tak pernah tau.....ni bayar RM50 boleh naik semua dlam 12 orang kami (sebab tak ada orang so owner tu baik pulak bagi masa tambahan...biasanya RM50 untuk setengah jam je....tu la pi time...time tak ada orang ramai best....


so ini lah antara pic yang sempat di snappp.....1...2....3....smile......














sebenarnya banyak gambar tapi tak larat nak share .....so apa yang boleh diucap.....besssttttttttttttttt...


selamat berhari minggu.....


keep reading, with luv from azuha

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...