Tuesday, 22 April 2014

opps...mari berbisnes....#tambah pendapatan....#businessonline

apa yang u all buat pada waktu tengahari ??????

kepada kawan-kawan yang bekerja......rehat....makan.....tengok fb.....chatting.......dan ada juga yang bekerja tak kenal masa sampaikan kalaulah badan tu boleh menjerit ....badan akan kata...." tolonglah....berhenti kerja sekejap tuan tu.....aku bukan robot.....aku nak rehatttttttttt ....."


so frenz jangan terlampau obses .......biar kena rehat please take a rest......cuma perhatikan kalau kita pasang komputer pun dalam masa yang panjang without non stop......komputer akan panas kan....dan kalau robot pun dia akan pecah , panas dan sistemnya akan cepat 'break' kan.........

so keep cool dan relax.......

1. buat senaman sikit .......

2. main game.....

3. tengok fb ......

4. makan.....sudah semestinya.....

atau boleh belek2 blog untuk cari idea something yang interested ........masakan.....fesyen.....tempat menarik....dan sebagainya......dan kalau adayang nak buat bisness online.......boleh join zuha k.....kita guna kemudahan internet yang hari-hari kita guna......cari lebih ramai kawan.......jual barangan kesihatan dan kecantikan yang related dalam banyak kehidupan dan menjadi tajuk carian utama.......

so kepada sesiapa nak join zuha ....boleh contact ....zuha cerita dan bagi caranya.....u all choose ....senangkan.....

yang terkini......kami ada buat talk di johor , penang dan hari jumaat.....free class .....cara anda membuat pelaburan ......

mulakan dengan  :

pemilihan dan tagert diri





jual produk yang berkualiti dan bermutu tinggi untuk kesihatan dan kecamtikan




pembangunan diri dan penyediaan sebagai usahawan




program keusahawanan


melancung in team

so let's move forward....change your life...

#glampreneur





keep reading, with luv from azuha

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...