Friday, 2 May 2014

#jimatminyak #kereta #kenderaan anda masakini.....jom rebut....#JTX #AIRTRACKER



malam tadi pi kelas ......untuk slot produk .....bro @DDMridhuan telah memberi perkongsian hebat......produk yang baru lancar bulan mas 2014 iaitu #airtracker.....( dalam hati zuha menatang apo airtracker tu ????....opps menatang  in kelate term .....but meaning that apa tu ....apo airtracker ni ? ).....

mula-mula malas nak layan sanngat sebab perihal kereta la....dengar gitu-gitu aje just nak tambah ilmu produk .......tambahan lagi new produk kan........but interesting lak tambah bro Rid ni bersahaja dalam dia punya presentation.....so zuha layannnn......Rupanya.........best lak produk ni dan yang pasti senang untuk target market coz this is new product and pioneer one.....( hai o memang pencetus produk superbrand )......

so moh tengok gambar dan zuha give some interesting part about this coming booming product.....percayalah....  


apa itu airtracker.....????








#JTXairtracker didatangkan dalam bentuk sticker je yang akan dilekatkan di dalam atau luar kotak #airfilter kenderaan....(senang sangat nak guna .....tak perlu kepakaran teknikal.......heeeeee )

fungsi #airtracker ni adalah :


tukar molekul - molekul udara to molekul yang lebih kecil

di dalam kebuk pembakaran enjin , molekul yang lebih kecil , hasilkan pembakaran 100% bahan api

hasil yang menakjubkan : tingkatkan prestasi enjin , omboh lebih lancar

SO JIMAT MINYAK......








ciri -ciri hebat :

1. pembakaran 100% bahan api kenderaan , omboh lebih lancar

2. jimat minyak 

3. enjin tahan lama , lebih senyap

4. mesra alam sekitar , kurangkan pelepasan karbon monoksida dari ekzos

5. harga rah dan boleh guna dalam masa panjang


selepas kelas , #CDMsyukran membuat demo penggunaan airtracker ni.....letak kotak airtracker atas kotak airfilter kereta  #lancermithubishi nya ...dalam masa 15 minit pasang enjin....dapat dengar enjin kereta lebih senyap dan kami sentuh ekzos sejuk....padahal kalau kebiasaanya ekzos dah tak dapat disentuh kan sebab panas.....dan dari ekzos keluar air....hasil pembakaran bahan api 100% .......menakjubkan.....


apa lagi moh cuba .....mana tahu beli guna dan boleh jadi jugak pendapatan wang saku anda.....sangat mudah dijual.....

so berminat ?   just call @ whatapps me 0133851505......


# a very thanks you to #cdmsyukran dan #ddmridhuan for demo dan gambar......




keep reading, with luv from azuha

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...