Thursday, 26 June 2014

bukti kejayaan.....#usahawanhaio...#glampreneur #sucessstories.....INSPIRATION NO BOUNDARIES



Pada 21 JUN ada #diamondnight ....majlis penyampaian anugerah kepada Usahawan Haio yang berjaya dengan pangkat #Diomand......

Ramai di kalangan sidebiz zuha yang berjaya merangkul pelbagai anugerah malam tu ...so tahniah to them and me also capai panhkat ke 5 tertinggi dalam Hai O ...cuma malam tu zuha tak dapat hadir sebab terlupa bagi feed b ack to company....dalam masa tu lak banyak hal di ofis yang memerlukan komitment zuha .....inshaa allah next time zuha akan melaram dengan pencapaian seterusnya......

so zuha nak kongsi dengan u all about #sucessstories di kalangan mereka ini yang biasa-biasa ke luar biasa.....tanpa mengira umur atau taraf pendididkan kejayaan akan muncul jika ada usaha yang tak berbelah bagi........


Dari #dynamicleadergroup ....#waneyzainudin untuk carfund....dah capai #DDM ...


suzanesamy.....









(ihsan pic dari instragram #cikcida....)



group #glampreneur......men or women......no boundaries .....everyone can become a businessman/women.....what we need is yourself & your passion ...


ini dari  #brunei....#Recognitionnight....tengok walaupun jauh tapi didekatkan.....

sebenarnya rami lagi contoh mereka yang berjaya dalam #glampreneur tapi u all kena lah search k.....ini zuha just bagi contoh tapi reality one.....no tipu-tipu k.....


so sapa sapa nak join kami as a top leader in business.....call or wapps zuha .....modal kecil atau besar depend  to u ..........(ihsan pic dari sebuah drama ...#nashaaziz...ibu tunggal yang menjalankan perniagaan )......



keep reading, with luv from azuha

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...