Sunday, 1 June 2014

PERSEDIAAN RAYA 1.....

Alhamdulillah...

hari ni zuha puasa ganti a.k.a sunat .....semoga diberi kesabaran dan keberkatan olehNya , 

tapi rasa cam lain dari biasa ....macam nak......oppss jangan dulu....

pagi tadi bukan main bangun sahur siap makan nasi goreng dan ayam papriks yang telah dimasak malam tadi.....

masih berbaki 2 hari  (ini pun kalau hari ini sampai ke waktunya ).....    kenapa selalu lambat ganti puasa dan tunggu sampai nak habis setahun baru nak ganti ?????   entahlah....zuha memang dok mencari dalam diri sendiri jawapan ini setiap tahun......tapi.......godaannya....maksudnya zuha masih lemah iman...ya allah ampuni aku.....astagfirullah robal baroya... dan azam tahun ni , perkara ni tak akan berlaku lagi ......

u all macam man ?   jangan jadi cam zuha tau.....atau jangan juga lebih dari zuha ....( masih tak menggantikan puasa tu..)....

 ni waktu rehat di ofis...memandangkan tak pi lunch so release jap dengan blog.....

kepada pembaca dan kawan-kawan yang zuha kasihi ......mana-mana  yang berminat nak pakai #premiumbeaujtiful for coming raya ....nak kasi slim sikit tahun ni......atau nak melawo dengan  baju berfesyen sikit.....moh call zuha kita book awai-awai.....dan zuha boleh post cepat2 supaya tak de jem cam tahun lepas.....

tahun lepas zuha dah sampai kg di ipoh sementara sambung perjalanan to kelate.....tup2 ada customer yang call nak PB segera for raya......what can i said ! so la sebab zuha tak ade stok yang mengikut ukurannya pada ketika itu.......so dia pun melepas la.....tapi selepas raya zuha immediate post so that dia masih boleh meragam untuk open house kan......itu le ragamnya.....customer yang dikasihi ni......



then mana-mana frenz yang nak kasi muka berkilat sikit untuk hari raya moh order #bioever or #BBpluscollegen.......then patut start from now ....ada lebih kurang 2 month later for raya kan.....







diskaun hebat la beb untuk rakan blog.......tq....tq....tq....


keep reading, with luv from azuha

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...