Friday, 19 September 2014

#avillion #admiralcove...#pd...percutian release tension

short trip ni dibuat urgently tu pun sebab anakanda tension upsr ke tunda 2 paper...bukan takat dia...uminya pun tension...tapi terus turn in positive mind...alhamdulillah...ada hikmahnya....rahsia sebalik hanya allah jua yang tahu....setiap kejadian itu...mungkin Dia nak bagi masa tambahan....dan mungkin boleh score A kan dlm this 2 papers....

#UPSR2014 #soalanbocor...#examtunda..sejarah tercatat....mulanya memang anak zuha adam menangis..tapi kena pandai pujuk...kita hanya mampu merancang dan Allah menentukan....tiada siapa berhak menolaknya...

so hari ahad 13 september kami ke #avillion #admiralcove di #portdickson ....lepas angin...so ini lah serba sikit gambar yang boleh dikongsi...mana tahu boleh sapa2 yang berminat nak pi..
.tempatnya cantik dan masih lagi boleh dikatakan baru...kami ambil bilik yang viewwing .
so dapat lihat kapal berlabuh ...ianya tempat parking kapal2 layar...even private or company may be....hembusan #selat #melaka..

.dan yang best pantainya dan lain xtvt #outdoor yang boleh disewa...kalau buat familyday pun ok tempt ni....


No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...