Sunday, 7 September 2014

PERLUKAN BIMBINGAN KEUSAHAWANAN ?????? JOM CHECK IT OUT HERE....

alhamdulillah......apa pun ucapkan dulu kalimah ini .....at least dalam meniti hari-hari....segala macam kita lalui dan tempuh ...dan kita selesai dan juga temui jalan nya.......

sejak 2 , 3 minggu ni sibuk sesangat dengan ibu yang anaknya yang akan menghadapi peperiksaan UPSR , kerjaya di ofis yang memerlukan banyak komitmen.....baru saja bertukar jabatan ....perlukan komitment dan fokus lain dari kebiasaan yang dilakukan........syukur alhamdulillah ....ganjaran ...??? inshaa allah , rezeki tetap ada cuma jemputnya dan inshaa alaah dia menghampiri.......ialah lebih 10 tahun dalm field ini so kalau dapat gaji pun biarlah berpadanan kan.......alhamdulillah dapat juga figure 5 angka......

tapi zuha still cari dan mencuba perniagaan kerana zuha nak rebut juga 9 dari 10 pintu itu.....barulah smart life kan......skarang cuma 1, 2 pintu ....why not kita buat perkerjaan yang terus dapat 9 pintu rezekinya......tak pandai berniaga ?????  memang lah senua orang tak pandai berniaga tapi apa pun kena rela belajar......

mulakan perniagaan yang kecil dan senang dahulu......cari bidang yang tertas dulu dan sekarang ni bidang yang teratas adalah berkaitan dengan wanita ......produk-produk wanita.....kecantikan dan kesihatan ....

tak ada produk ....????  sapa suruh buat sendiri.....worksmart dik.....jadi agen dulu atau konsep dropship.....kumpul modal dan baru lah bina jenama sendiri.......pilih produk kukuh dan lama dalam pasaran serta tidak hanya menjual satu produk......

pilih yang perniagaan bebas serta masa kini online aje......kos operasi kurang.....

cari group atau mentor untuk tunjuk ajar....serta kelas yang percuma untuk training atau belajar tentang produk......

nak tahu lebih lanjut seperti zuha buat .....just call @ wapps 0133851505 @ email.azuhaman.gmail.com.....zuha sentiasa boleh luang masa untuk anda yang berminat nak tahu ......

hanya bermula dengan RM50 .....pakej RM5000 , RM6000 , RM10000 , RM20,000 bergantung kepada kemampuan dan sepantas mana anda inginkan kejayaan untuk menjadi free financial.....




kelas sentiasa penuh...book dulu sebelum datang...free class la katakan dengan motivator yang terkenal #hanishaizi ....#maisarahibrahim....#razalizain


demo classs by CDMkelvin tentang produk-produk baru dan lama....diajar cara -cara memperkenalkan produk kepada pelanggan



seringkali menganjurkan program keusahawanan untuk memberi peluang biz partners belajar mendapat ilmu keusahawanan .....kelas memang hot sepanjang masa kursus...

so berminat untuk jadi usahawan......ready dan give a change to yourself not nobody else....


keep reading, with luv from azuha

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...