Wednesday, 8 October 2014

DARE TO CHANGE....

pernahkah anda melakukan kerja bersungguh bila terpaksa....


mungkin ramai yang mengalami masalah ini kan...

bila dok muhasabah diri ni ...dok senarai apa -apa yang telah dicapai .......dan tengok-tengok ada perkara kadang kala tak tercapai oleh akal fikiran kita tapi kita boleh buat akhirnya......

bila dalam keadaan terpaksa kita akan push diri kita to another level actually......

bare in mind ......spiritual comes first......

bila buat penilaian diri....rupanya aku ni tak la seteruk mana pun dan aku sebenarnya boleh buat cam orang lain gak atau lebih lai dari mereka......


tapi kita perlu ingat bahawa kehidupan kita adalah bagaimana kita hendakan.....mix all around us....


so kepada frenz diluar sana jika nak buat sesuatu....please ! u must push out yourself and make it "MUST DONE ! " itu lah kata kunci kejayaan.....



keep reading, with luv from azuha

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...