Tuesday, 7 July 2015

Tempat berbuka puasa 2015

Tempat berbuka puasa bersama teman teman tahun ni kami pilih #ekuestrianputrajaya....

Makanan best tak...

Bestttt....tapi sebab xcited nak makan tak ambil gambar makanan pun...

Yang pasti semua enjoy sebab.. sebelum berbuka..anak2 dapat naik kuda lagi....masing2 takut tapi bila dah naik..nak pusing banyak kali...

Yang pasti my lil girl terkejut sebab datang tempat #tengkuzaril dalam #hatiperempuan...dia minat sangat hero dalam citer tu..tu bila sanpai sana tup2 dalam radio pulak lagu hazama ..mula lah dia ingat citer tu...

Then bersama group kami pada hari tu ada #tunM berbuka di sana gak...so ala lagi snap gambar la...dok anap gambar kekawan lupa gambar sendiri tak ada...aduhai...

So layanzź gambar2 ini.....syukur dengan rezekinya...dapat berkongsi....

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...