Wednesday, 10 August 2016

#DRAZIZANOSMAN...terbaekkkkkk.....jom niaga

Salam dan selamat malam... nak share something yang nowadays ni memang kak ha lakukan.... tiap masa yang terluang even tengah dok iron malam-malam baju anak, suami dan baju sendiri tu...biasanya ambil masa gak dalam 1 to 2 jam....so kak ha pun penuhi dengan dengar #drazizanosman punya video dan apa saja mengenai kelasnya....... maklum la sekarang ni cam semangat dan motivasi dah semakin menurun so kak ha perlukan energy balik......gerak hati untuk tonton #drazizan punya motivasi la kan.....biarlah agak terlewat dari orang lain yang dah join kelas dia...janji kak ha masih diberi peluang....... so tiap malam memang cam wajib dengar dan lihat ........ so proud and inspired betul kat dok ...... tengok lak jutawan2 muda ni cam senang je jadi jutawan......kenapa tidak aku ???? so far dan hampir 2 minggu dok layanzzz vidoe2 tu semangat semakin naik balik......so mulai hari ini akan ku buktikan aku tak akan menyerah kalah...... insha allah biar matlamat akhirat mendahului dunia.....insha allah....kerana Mu Allah.... 1. matlamat biar jelas 2. ada mentor untuk penjimatan masa 2. ada elmu marilah kita berniaga walaupun kecil-kecilan dan jual lah apa saja yang kita ada.....jangan nak tunggu ready semua baru nak mula.... siap nak niaga kecil2...jom jual barangan #haio....kita guna kita jual or #dropship produk lain.....dari situ kita kumpul modal.....sekarang banyak tempat dah ada wifi so gunalah dengan bijak pandai.....jangan jadi alasan tiada duit....tak de modal...tak pandai ...tak reti.....dari dok buka facebook dok stalker or skodeng orang punya life baik kita guna utk promote produk....insha allah kalau bukan hari ni ...mungkin esok hari kita.... kalau ada RM50 dah boleh buka bisnes dik.......kenapa perlu tunggu RM500.... kalau 1 barang katakan dapat untung RM3 ....kita jual 10 barang dah RM30 kan dapat hari tu ...lepas la makan... kalau 7 hari dah ada RM210....kalau sebulan dah ada RM840 .......kita target dalam 3 bulan .....bulan ke empat kita ganda lah.... itu contoh mudah je....biarlah untung sikit dulu dari tiada kan.. so sapa pun boleh niaga sekarang ni.......umur bukan penentu... keep reading, with luv from azuha

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...