Tuesday, 9 August 2016

Sakit belakang vs corset

Salam semua...dah lama kan kakha tak bersiaran...cewah cam pengacara lak...tak pe bila agi nak praktis...

Sekarang ramai agi dok tanya...kak ha aktif dak lagi jual produk #korsetpremiumbeautiful , #bbpluscollagen  ni..dan lain2 produk #haio....eh masih....mana leh tinggal bisnes kan.
.lagipun memang dok guna produk2 ni...

Produk berkualiti dan tak luput dek zaman walaupun banyak produk kesihatan dan kecantikan lain tumbuh melata...

Ni baru benar benar produk #superbrand...kualiti dan tak ada produk seumpamanya...rata2 produk #haio memang pioneer dan tiada tanding...tak gitu..

So nak share sikit kenapa korset penting utk kesihatan tambahan lagi untik sapa sapa sakit belakang. Posture badan tak betul #slipdisc .kalau u all masih ingat ada post terdahulu kak ha mengenai kebaikan korset utk sakitbelakang ni...

So seorang kawan ni..dia disaran oleh doktor sendiri untuk pakai korset sebagai support bodyposture ni... ni whatapps kak ha dng kawan tu..

Then kalau korset pun kena tengok gak yg bersesuaian ..material..rekaan..bahan digunakan ..kebaikan dan testimonial pelanggan yg guna kan..maklumlah pelaburan yg tinggi sikit utk kesihatan..jangan la dok cari yg kainnya lembik..gatal dan panas walaupun harga murah...kita kan nak pakai lama...

Then cam #premiumbeautiful ni memang dipercaya dan diyakini sejak 30 tahun lalu..jaminan produk seumur hidup lak tu...

Kak ha share utk u all nilai sendiri k

Kalau rasa nak pakai..call je kak ha or whatapps di no 0133851505..insha allah kak ha bantu mana yang daya..

Sesungguhnya tiap sesuatu yang baik datang dari allah dan mana yang buruk tu..dari kak ha yang daif...

Sama sama jaga kesihatan k..layanzz..

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...